Má niekto skúsenosti s My Cycle?
Dobrý deň, má niekto skúsenosti? Recenziam na stránke predávajúceho sa nedá vždy veriť 😁

@silvike910 zrejme to ešte nemá nikto otestované, ani na FB pod ich reklamou neboli žiadne recenzie
Ja som si to kúpila,,, dám vám vedieť 😉 nakoľko mám problém s kortizolom
@stanislava1989 daj vedieť potom 😀
Aj ja som zvedavá, pripnem sa do témy
Práve hľadám nejaké recenzie, som v menopauze a kilá idú raketovou rýchlosťou som už zúfalá
Tiež nad tým uvažujem, no niečo mi hovorí či to nie su peniaze za reklamu nie za kvalitu….
@stanislava1989 daj vedieť tiež som rozmýšľala
Po týždni a pól to vraciam späť,,,, neskutočne som s toho mala chuťe na slané na sladké ako pred menzesom aj som pribrala takže som to zabalila a vraciam späť
@stanislava1989 ďakujem za recenziu ,lebo tiež som na to pozerala a keďže nemám moc navyše peňazí a toto je dosť drahé tak som len čakala na recenzie . Mam problémy s hormónmi a toto mi začalo vyskakovať
Ak ti môžem odporučiť Ľubochňa mňa tam vždy dajú do kopy
Ešte malý dotaz k MyCycle poslala som to späť a nevrátili ani peniaze takže je to podvod dávajte si pozor!!!!
@stanislava1989 ahoj ako oplatilo sa to kupit
@stanislava1989 ako dopadlo užívanie ? Že ste chceli vrátiť peniaze,lebo neprišla zmena
Ak ti môžem odporučiť Ľubochňa mňa tam vždy dajú do kopy
@stanislava1989 prosim a kde v Ľubochni? Ako to funguje?
@stanislava1989 ako dopadlo užívanie ? Že ste chceli vrátiť peniaze,lebo neprišla zmena
@434monika434 to vazne si neviete pozriet vyssie, ved napisala dovod. 🙈
@434monika434 to vazne si neviete pozriet vyssie, ved napisala dovod. 🙈
@marlen5 to si viem prečítať,ale to je stale jedna recenzia som hľadala viac názorov . Vy ste príjemný človek, dik
@marlen5 to si viem prečítať,ale to je stale jedna recenzia som hľadala viac názorov . Vy ste príjemný človek, dik
@434monika434 v pohode, len vasa otazka smerovala k stanislave, ktora sa vyssie vyjadrila s dovodom vratenia aj s tym, ze jej ani peniaze nevratili,
Používam to už približne 2 týždni, a niako divne sa cítim. Zle mi je, nemám energiu, na vracanie. Myslím ze je to z toho my cykle. Uvidím prestávam používať, a napíšem či zmenilo sa niečo
Používam to už približne 2 týždni, a niako divne sa cítim. Zle mi je, nemám energiu, na vracanie. Myslím ze je to z toho my cykle. Uvidím prestávam používať, a napíšem či zmenilo sa niečo
@valeria2401 ďakujeme za info
V žiadnom prípade to neodporúčam, je to preháňadlo za veľa peňazí. Kŕče, bubľanie v bruchu a ho... z toho.

Aj mňa by zaujímali recenzie...