Malé červené vyrážky s bielou bodkou
ahojkte maminy viete mi poradit malej sa na telicku urobili male cervene z bielou botkou v strede take vyrazky alebo nieco podobne pluzgierikom viete mi poradit co to moze byt mala ma tyzden a dva dni le to nejaka alergia napr. na aviril alebo na praci prasok pridavam aj foto
Ja by som isla na pohotovost,vyzera to vseliako...radsej zbytocne dvakrat,ako potom lutovat...drzim palce a daj vediet,ako ste dopadli
neviem, mne sa to nezda, ked to nevidela ako moze vediet co to je? ak sa neda ist uz k doktorke tak by som s nou sla radsej na pohotovost, nech sa k tomu vyjadri nejaky doktor, ktory tu vyrazku aj uvidi
Ako moze mat drobec zaparenu pokozku po celej nohe? Pohotovost, radsej 100x zbytocne ako raz olutovat 😕
Kludne to moze byt iba reakcia na prasok.. videla dr.aspon fotky? Co ak to nie je banalita? ☹
To nevyzerá pekne :/ Si si absolútne istá, že doktorka to vie odhadnúť aj keď to vôbec nevidela?
tak na druhy den sme posli k lekarke a dala nam take fialovw krystaiky do kupela ze ju vv tom mame okupat 2 az 3 dni a zmizlo to zrejme to bola nejaka reakcia na prasok

Fuha, ale hybaj ty do nemocnice s takym drobcom.