icon

Mám 21 rokov a menštruácia mi posledné 3 mesiace stále mešká

nina233e
13. sep 2023

Posledné 3 mesiace si musím dávať pohár červeného vína inak by asi neprišla u gyn som nebola lebo ako som presťahovala tak som nenašla čas si nejakú najist ale budem sa snažiť nájsť len by som chcela vedieť či to nie je niečo vážne.dakujem za odpovede

h2
13. sep 2023

@nina233e A kde berieš istotu, že bez toho vína by ti neprišla? Možno sa ti predĺžil cyklus. Ale veď vínečko si daj, každý dôvod je dobrý. 🍷😁

nina233e
autor
13. sep 2023

@h2 istotu mne menštruácia nikdy nemeska Mac týždeň ale 3 týždne už je veľa len či náhodou nič vážne nie je.

h2
13. sep 2023

@nina233e Akože tebe mešká 3 týždne??? Ja som myslela, že pár dní, potom si dáš to víno a potom príde. No tak to si jedine čím skôr nájdi tú doktorku.

nina233e
autor
13. sep 2023

@h2 ďakujem asi pôjdem ku odborníčke

vanilkovazmrzka
13. sep 2023

😆 vino nijako neovplyvnuje hormonalny cyklus. To si zopakuj vzdy, ked budes mat tendenciu verit tomu, ze menstruujes vdaka tomu, ze si si dala vino.

valiant
13. sep 2023

@nina233e aky dlhy mas cyklus? Hovoris, ze posledne 3 mesiace, cize ake dlhe cykly si mala?
Starej gynekologicme nevies ani zavolat aby si sa opytala?

nina233e
autor
13. sep 2023

@valiant no trvá tak 4 dní a snažila som sa dovolať dnes už mi to nedalo ale linka obsadena a aby nebolo málo som PN mám angínu takže k doktorke sa ani skoro nedostanem

valiant
13. sep 2023

@nina233e dlzka menstruacneho cyklu: kolko dni je od zaciatku jednej menstruacie, do zaciatku nasledujucej. Priemerne je to 28 dni.
Normalne je od 24 do 36 dni.

Ak sa nebudes vediet dovolat starej gynekologicke, opytaj sa svojho vseobecneho lekara. Aj on je lekar.
Skus si precitat aj tu: https://www.union.sk/menstruacny-cyklus-mozete-...

x_mery_x
13. sep 2023

Cyklus sa vekom moze menit.
A ak nevies, kedy si mala ovulku, tak tazko hovorit o meskani, alebo mozes mat anulacne cykly, skontrolovat sa mozes dat, ale na klasickom vys ti pravdepodobne nic nepovedia, ked bude vsetko ok, musela by si ist na dalsie.

lila1315
13. sep 2023

@nina233e Ahoj. Mala som obdobie kedy mi meškala menštruácia viac ako mesiac. Bolo to najmä výkyvmi hormónov a stresom. Menštruácia mi potom prišla sama a ustálila sa časom.

nadej1111
13. sep 2023

@nina233e mala som ten istý problém,tiež tri mesiace meškal menzes a dovtedy chodil presne....bola som u gyndy povedala že vidí nejakú prasknutú cystu tak to bol pravdepodobne ten dôvod a teraz by mala prísť už normálne tak som zvedava