icon

Mám 25 rokov a rozmýšľam nad zväčšením pŕs

25. dec 2022

Mám 25 rokov a rozmýšľam nad ich zväčšením. Ale všimla som si, že vekom začnú rásť alebo to je spojené spolu s priberaním? Taká Dada Patrasová vo filme vrchní ich mala ako ja a teraz ich má o dosť väčšie 😀

beata_k
25. dec 2022

Nie, nerastu. To by babicky museli mat riadne melony 🍉🍉😄

hendikep
25. dec 2022

moja mamka tvrdi ze mala lentilky pod kobercom a narastli jej pocas kojenia.. mne sa tiez po tehotenstvach akoby inak ukladal tuk na tele.. ( nemyslim ale prsia )

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
25. dec 2022

@elizabet173 😆👍

luscious
Autor odpoveď zmazal
savanna
25. dec 2022

S priberanim rastu, to je pravda. S vekom nie.

syslik81
25. dec 2022

rastu ..tak ako sa meni postava .. hormony v tele , kojenie . priberanie... neda sa povedat ze sa zastavi rast a koniec ..

autor
25. dec 2022

@beata_k podľa mňa väčšina babiek ma melóny 😀

petamich
25. dec 2022

moja mama je babka a ma take iste nic ako pred styrmi detmi 🙂 nie nerastu vekom a ani detmi a ani kojenim (viem o com hovorim) ale paradne boli, ked som bola tehotna a o 24 kg tazsia 😵‍💫 tak si vyber, lebo s kilami rastu urcite

kikavadi
25. dec 2022

Mne po kojeni (6 rokov) ostali o dosť väčšie. Predtým som mala ledva košík B a teraz C+ určite. Inak váha je cca rovnaká ako pred tehotenstvami. Ono je to veľmi individuálne. Ale ďalej už rast nemusia 😄

terry658
25. dec 2022

Mojej mame narástli po 35tke. Netuší prečo. Nebola tehotná ani nič iné. Prosto narástli.

mandzula
25. dec 2022

Moze to suvisiet s inou distribuciou tuku v suvislosti s hormonalnymi zmenami, ale vacsou istotou su predsa len tie silikony.

viestta
25. dec 2022

vela babiek ma usi kokrspaniela a nie melony

jaskolka
25. dec 2022

V podstate nerastú, veľkosť je daná geneticky už vopred, ale vekom, hormonálnymi zmenami, tehotenstvami, dojčenim sa ich tvar, plnosť ci objem mení.

zmrzlinka2021
25. dec 2022

@elizabet173 žiaľ, tie basetove uši 😂😂😂

matabb73
25. dec 2022

To závisí od toho kam sa komu ukladá tuk pri priberaní. U nás v rodine sú to aj prsia, tak pre ženy v našej rodine to platí, že prsia rastú vekom. Ale sú ženy, ktoré aj keď preberú, tak nie do pŕs.

luscious
Autor odpoveď zmazal
vilma7
25. dec 2022

Väčšina babiek má nadváhu. Pozri si babky štíhlej postavy, tie poriadne kozy veru nemajú.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
123nikolaa123
25. dec 2022

s kilami veru rastu, mala som 45 kil a ziadne prsia a teraz mam tak 58 a prsia ok

jujala
26. dec 2022

mam 45 a 2 deti odrodene. pocak kojenia narastli az C, co som psychologicky zle znasala. po kojeni spat na A //v podstate nemam ziadne prsia/ ale sa akceptujem aka som a som v poho.

gabym
26. dec 2022

Ešte počkaj. Ja som mala také priemerné prsia, teraz počas tehotenstva mi extrémne narástli, až tak že ma bolí z nich chrbtica. Po porode a po kojení budú aj iného tvaru, možno sa zmenšia, možno nie.. Takže ja tiež čakám na obdobie po kojení a chcela by som si ich dať formovať.. Pred tehotenstvom by som možno aj chcela väčšie ale teraz už jedine pozdvihnutie/formovanie. Takže ja by som na tvojom mieste ešte počkala 🙂

3petka
26. dec 2022

Tak ja som mala vždy malinké prsia. Počas prvého tehu mi z A narástli na B aj som schudla ale prsia ostali. A teraz čakám druhé babo a furt mi rastu za chvíľku budem potrebovať košík C. Uvidím potom keď znova schudnen či ostanú. Pevne verím že áno 😉