icon

Mám cystu?

21. sep 2022

Ahojte .Pôjdem aj k dr.ale chcem sa spýtať. Od ovulácie 11.9 má občas pobolieva na pravej strane akoby slepak(ten mám vyoperovany)pichlava bolesť,do toho istý čas bolesť krížov.Teraz bolesť nie je.Pri sexe ma občas začne bolieť v podbrušku akoby maternica aj to len pri niektorej polohe.Cvičím pravidelne,no dnes pri drepoch a činke na panve ma začalo napínať na vracanie čo som nikdy nemala.Myslite že by to mohla byť cysta?Zarazil ma ten pocit na vracanie,aj som musela prestať s tréningom.Tehotensky test negatívny, čiže tehotenstvo to nebude.26.9 by som mala dostať menštruáciu.Ďakujem.
PS:obávam sa aj s dôvodu že mama mala rakovinu maternice a rakovinu hrubého čreva.

ninka99865
21. sep 2022

Môže nemusí, najlepšie bude keď pôjdeš ku Gyn

trgypadl
21. sep 2022

Odprucam gyn vysetrenie co najskor, moze to byt cokolvek, od hemoragickeho corpus luteum, po torziu vajecnika, atd.... hlavne ak udavate pocity na zvracanie, drzim palce

autor
21. sep 2022

@trgypadl ten pocit na vracanie len dnes a len ráno.Rozmyslala som že počkám teda na MS to je v pondelok a ak by potom boli problémy behnem vtedy.Lebo raz mi povedal že mám cystu menšiu,ale po MS už nič nebolo čiže praskla,ale vtedy to náhodne našiel.

trgypadl
21. sep 2022

Je to na Tvojom zvazeni, Ty vies najlepsie posudit svoj stav, drzim palce, pri výrazných bolestiach, pocitoch ma zvracanie by som s vystrenim nečakala

oliviabb
21. sep 2022

Urcite k doktorovi. Mala som tie iste bolesti aj pocity na zvracanie, nie stale, ale kazdy den mi zaludok plaval. Doktorka mi kazala kupit Milgammu, davat si ju vo vacsich davkach. Asi cca po 2,5 mesiaci sa vstrebala. V case, ked som bola u nej mi povedala, ze ak pridu hrozne bolesti smer nemocnica.

autor
21. sep 2022

@oliviabb ďakujem.No nie sú to hrozné bolesti.Len sú sem tam.Napr.to bolo po ovulacii bolesť pravého boku,ale tak že max.30min.pocit pichania v boku,potom deň nič,potom bolesť krížov a zase nič a zase pichlava bolesť v boku.Teraz 4dni nič a dnes pocit na vracanie.Najprv.som si myslela že tehotenstvo ,ale test negatívny.

autor
21. sep 2022

@trgypadl ďakujem.Uvidim ako zajtra ráno

ninka99865
21. sep 2022

Ja by som na tvojom mieste šla. Ja som nemala žiadne bolesti len pri styku som mala pocit akoby niečo zavádzalo na pravo a bola z toho cysta cez 8 cm ktorá musela ísť hneď von.
Radšej ísť aj s blbostou ako potom ľutovať 🍀