icon

Mám depky?

barbara088
23. júl 2017

Ahojte.Prosim vas chcem poprosit o radu.Uz dlhši čas pocitujem nenormalnu únavu.na nič nemám náladu.Ani upratovat sa mi nechce proste keby som nemala deti asi spím stále.Teraz cez prazdniny je to este horšie ked mám deti doma.Nikto mi s nimi nepomoze teda okrem muza no ten je stale v práci.Ako napr v pondelok.ranna 12.v utorok nocna 12.streda 12 nocna.v piatok 12 denna a vcera nocna 18.dnes zase nocna 12.on malo spi bojim sa o neho.robia za kolegu leze mi to na nervy furt som len doma iba s detmi.vobec nikto sa ma ani neopyta ako sa mam ani akoby som tu ani nebola.Chcela som ist s detmi sama teda na nejaky pobyt nech pridem na ine myslienky.Nahneval sa na mna,ze chcem ist bez neho...vsak kedy nemoze ist s nami ked je stale v praci.neviem o co mu ako ide.Neviem ci mam depky alebo som vyhorena?co si myslite

catherinah
23. júl 2017

Vysetrit železo a štítnu žľazu

barbara088
autor
23. júl 2017

Bola som lekarka mi povedala ze take perfektne vysledky uz dlho nevidela...ze som vyhorena a mozno nejake lieky,,anti depresiva....

catherinah
23. júl 2017

@barbara088 ak mas vysledky ok, skzs psychologa. Nie je to ziadna hanba

liliana212
24. júl 2017

Ak ťa to trápi dlhodobejšie, skús psychológa, nájdeš aj na internete poradne ako prvý krok, napr. ipečko. To už podľa Teba, čo ti vyhovuje, určite ak ale potrebuješ psychologickú pomoc, za vyhľadanie psychológa a dohodnutie stretnutia nič nedáš. Na druhej strane, ak nie si spokojná a trápiš sa vo veľa veciach a je toho na teba veľa, únava je toho sprievodným znakom. Ak chceš, môžeš napísať správu, poradím.