Mám gynekologické problémy a môj gynekológ je vzdialený 100 km
Ahojte, teraz žijem približne 100km od trvalého bydliska… Mám problémy gynekologické a naozaj je pre mna veľký problém cestovať za gynekológom 100km tam a spat… Aký je tam postup? Vezme ma tu v tomto meste núdzovo nejaky gynekológ?
@pribinak koľko môže stat take vysetrenie a mykologicko-balterialny ster?
Netuším
Veľa gynekológov ma cenníky dostupné aj online.niektori aj pri dverách ambulancie. Skúšala by som zavolať, ci vysetria nekapitovanu pacientku.
ďaľšia možnosť nájsť si nového gynekologa, ale ten ťa vezme asi až od nového mesiaca....+ treba mu výpis z tvojej karty od starého gynekologa.....
Tak obvolat gynekológov v terajšom bydlisku, spýtať sa, či berú nových pacientov a či ťa vezme na vyšetrenie, lebo máš problémy. Ja som tak prechádzala a ošetril má. No neviem či to bola dobrá vôľa, alebo majú na to nejaký "postup"
Treba si to len obvolať a dúfať, že bude mať nejaký miesto a čas, aby ťa zobral aj keď k nemu nepatríš. A rovno by som sa aj prehlásila k nejakému, ktorého máš bližšie. Nevieš, či zase nenastane nejaká takáto situácia a nebudeš môcť vycestovať.
Dobrý rada vám pomozem de prene potrebujete ?
Ahoj. Minule som riešila podobný problém, ale keďže išlo o krvácanie v tehotenstve, vyhľadala som poobede pohotovosť. Tam mi povedali, že keď mám problém a nie som pri svojom lekárovi, nemusela som čakať na pohotovosť poobede, ale prísť sa dať vyšetriť na gynekologickú prijímovú ambulanciu v nemocnici v priebehu dňa. Dokonca ma objednali aj na kontrolu na druhý deň. Ako náhrada môjho gynekológa. Platila som 10 €.

Na priamu platbu.,