icon

Mám gynekologické problémy a môj gynekológ je vzdialený 100 km

2. aug 2022

Ahojte, teraz žijem približne 100km od trvalého bydliska… Mám problémy gynekologické a naozaj je pre mna veľký problém cestovať za gynekológom 100km tam a spat… Aký je tam postup? Vezme ma tu v tomto meste núdzovo nejaky gynekológ?

pribinak
2. aug 2022

Na priamu platbu.,

autor
2. aug 2022

@pribinak koľko môže stat take vysetrenie a mykologicko-balterialny ster?

pribinak
2. aug 2022

Netuším

bashawelle
2. aug 2022

Veľa gynekológov ma cenníky dostupné aj online.niektori aj pri dverách ambulancie. Skúšala by som zavolať, ci vysetria nekapitovanu pacientku.

mogaa
2. aug 2022

ďaľšia možnosť nájsť si nového gynekologa, ale ten ťa vezme asi až od nového mesiaca....+ treba mu výpis z tvojej karty od starého gynekologa.....

tosomja
2. aug 2022

Tak obvolat gynekológov v terajšom bydlisku, spýtať sa, či berú nových pacientov a či ťa vezme na vyšetrenie, lebo máš problémy. Ja som tak prechádzala a ošetril má. No neviem či to bola dobrá vôľa, alebo majú na to nejaký "postup"

blaazi
2. aug 2022

@tosomja aj keby brali nových pacientov, tak až od nového mesiaca ju zaradí poisťovňa k novému, zatiaľ so bude musieť platiť, tak to aspoň bolo u mňa.

andula09
2. aug 2022

Treba si to len obvolať a dúfať, že bude mať nejaký miesto a čas, aby ťa zobral aj keď k nemu nepatríš. A rovno by som sa aj prehlásila k nejakému, ktorého máš bližšie. Nevieš, či zase nenastane nejaká takáto situácia a nebudeš môcť vycestovať.

dominika236
2. aug 2022

Dobrý rada vám pomozem de prene potrebujete ?

terez246
2. aug 2022

Ahoj. Minule som riešila podobný problém, ale keďže išlo o krvácanie v tehotenstve, vyhľadala som poobede pohotovosť. Tam mi povedali, že keď mám problém a nie som pri svojom lekárovi, nemusela som čakať na pohotovosť poobede, ale prísť sa dať vyšetriť na gynekologickú prijímovú ambulanciu v nemocnici v priebehu dňa. Dokonca ma objednali aj na kontrolu na druhý deň. Ako náhrada môjho gynekológa. Platila som 10 €.