Mám pravidelný menzes, ale nemám ovuláciu
Ahojte, je to mozne ze nemavam vobec ovulaciu aj ked menzes mi chodi na hodinu presne kazdych 28 dni?
podla mna to je malo pravdepodobne. vies urcite, ze nemas ovulaciu?
@vikis5 ako vies ,ze nemas ovulaciu?
@paskolinka podla folikumetrie ņemam a ani ovulacne testy nic neukazuju tak preto si myslim ze ņemam
@gabrielita1610 pri prvom som mala ovulku az po uzivani hormonov a teraz chceme este jedno babo a zase sa nam nedari
@vikis5 hm, tak to je zvlastne, ze mas ms taku pravidelnu...
@vikis5 je to mozne, ale mozno si ju nemala iba teraz.. stava sa to. Alebopatris k takej mensine zien, ktore maju ovulku len niekolko hodinovu a testy ti ju nemusia zachytit ak si test nerobis napr 3x denne :(
@vikis5 je to bohuzial mozne, pravdepodobne PCOS syndrom polycystickych vajecnikov
Ak ti z jedneho cyklu robili folikulometriu, tak este nie je nic stratene, moze to byt tak, ako pisu vyssie baby, ze mas len niektore cykly anovulacne. Je treba urobit folikulometeiu z viac cyklov a potom ti mozu nasadit liecbu. Zvykne sa davat clostilbegyt, to je liek priamo vyvolavajuci ovulaciu.
Drzim palce.
@paskolinka no uplne pravidelnu, preto mi je to divne, ked citam ze baby co maju anovulacne cykly tak maju aj tak 40 - 50 dnove
@lucmar2015 napriklad dnes by som povedala ze som ju mala, brucho pobolieva, ale test je uplne biely..tak neviem co si mam mysliet
@vikis5 presne, je to zvlastne, lebo baby co nemaju ovulaciu, resp. maju ju len obcas, maju skor dlhe a nepravidelne cykly. ale mozne je vsetko... a ak ti clostil tak pekne pomohol minule, tak nieco asi naozaj nefunguje. ale aspon viete, ako na to 😉
@paskolinka v lete to necham nā nahodu a az nā jesen by som sla nā gyndu

@vikis5
je to mozne. Ale viac pravdepodobne je, ze len niektore cykly su anovulacne (bez ovulacie).