icon

Mám pravidelný menzes, ale nemám ovuláciu

vikis5
7. júl 2015

Ahojte, je to mozne ze nemavam vobec ovulaciu aj ked menzes mi chodi na hodinu presne kazdych 28 dni?

prego81
7. júl 2015

@vikis5
je to mozne. Ale viac pravdepodobne je, ze len niektore cykly su anovulacne (bez ovulacie).

ervenka
7. júl 2015

@vikis5 stitnu zlazu mas v poriadku?

paskolinka
7. júl 2015

podla mna to je malo pravdepodobne. vies urcite, ze nemas ovulaciu?

gabrielita1610
7. júl 2015

@vikis5 ako vies ,ze nemas ovulaciu?

vikis5
autor
7. júl 2015

@ervenka ano tā je vporiadku

vikis5
autor
7. júl 2015

@paskolinka podla folikumetrie ņemam a ani ovulacne testy nic neukazuju tak preto si myslim ze ņemam

vikis5
autor
7. júl 2015

@gabrielita1610 pri prvom som mala ovulku az po uzivani hormonov a teraz chceme este jedno babo a zase sa nam nedari

paskolinka
7. júl 2015

@vikis5 hm, tak to je zvlastne, ze mas ms taku pravidelnu...

katy31
7. júl 2015

@vikis5 ahoj, aj ja som to tak mala, viac cyklov anovulačných, ako s ovulkou a MS na minútu presne... 28 D, mne pomohli kvapky na vaječníky od Valoviča... držím palce...

nikol_95
8. júl 2015

@vikis5 Ahoj chod na gyndu nech ťa doktor vyšetrí a povie kedy máš ovulaciu a či vlastné nejakú máš . Všetko chce čas a nechať to na voľný priebeh držím palčeky 🙂

lucmar2015
8. júl 2015

@vikis5 je to mozne, ale mozno si ju nemala iba teraz.. stava sa to. Alebopatris k takej mensine zien, ktore maju ovulku len niekolko hodinovu a testy ti ju nemusia zachytit ak si test nerobis napr 3x denne :(

dzejn80
8. júl 2015

@vikis5 je to bohuzial mozne, pravdepodobne PCOS syndrom polycystickych vajecnikov
Ak ti z jedneho cyklu robili folikulometriu, tak este nie je nic stratene, moze to byt tak, ako pisu vyssie baby, ze mas len niektore cykly anovulacne. Je treba urobit folikulometeiu z viac cyklov a potom ti mozu nasadit liecbu. Zvykne sa davat clostilbegyt, to je liek priamo vyvolavajuci ovulaciu.
Drzim palce.

vikis5
autor
8. júl 2015

@paskolinka no uplne pravidelnu, preto mi je to divne, ked citam ze baby co maju anovulacne cykly tak maju aj tak 40 - 50 dnove

vikis5
autor
8. júl 2015

@katy31 uzivam uz 3.mesiac inofolic ale asi nebudem z tych co po nom hned otehotneli ani krabicku nestihli dopit :D

vikis5
autor
8. júl 2015

@lucmar2015 napriklad dnes by som povedala ze som ju mala, brucho pobolieva, ale test je uplne biely..tak neviem co si mam mysliet

vikis5
autor
8. júl 2015

@nikol_95 na gyndu mam ist az v septembri, ze pol roka sa mame len tak pokusat a potom az liecba

vikis5
autor
8. júl 2015

@dzejn80 ano, clostil som uzivala aj pri prvom synovi, ten zabral hned prvy mesiac :D

paskolinka
8. júl 2015

@vikis5 presne, je to zvlastne, lebo baby co nemaju ovulaciu, resp. maju ju len obcas, maju skor dlhe a nepravidelne cykly. ale mozne je vsetko... a ak ti clostil tak pekne pomohol minule, tak nieco asi naozaj nefunguje. ale aspon viete, ako na to 😉

nikol_95
8. júl 2015

@vikis5 skús a to nemyslieť mi ked sme sa snažili s manželom tak som na to nemyslela a zadarilo ked na to človek vkuse mysli tak potom sa nedarí . Držím palčeky aby sa zadarilo

katy31
9. júl 2015

@vikis5 skús merať bazálnu teplotu.... tam najlepšie vidíš, či máš ovu, alebo nie...

vikis5
autor
9. júl 2015

@paskolinka v lete to necham nā nahodu a az nā jesen by som sla nā gyndu

vikis5
autor
9. júl 2015

@katy31 ja by som aj merala ale nevstavam v rovnaky cas