icon

Mám sa obávať cýst na prsiach?

sandra025
9. nov 2023

Cisty na prsníkov, mám sa voho báť,cítim ako keby sa mi naliehanie na dotyk bolia.

zuzka0605
9. nov 2023

nie nemas sa bat, je to normalne, hlavne pred MS

vanilkovazmrzka
9. nov 2023

A co na to hovori lekar na preventivkach?

kiwi3
9. nov 2023

ake cysty? bola si s tym u lekara? ak sa ti tam vytvorila tekutina (mas to dlhodobejsie bolestive a ohraniceny utvar), tak ta sa odstranuje punkciou.

nikola81
9. nov 2023

Mam cysty. Som sledovana na preventivkach a teraz v oktobri mi jednu vytahovali, lebo uz dost narastla. Prsia hlavne pred MS mam velmi bolestive, niekedy aj 2 tyzdne pred

sandra025
autor
9. nov 2023

@nikola81 boli to...

sandra025
autor
9. nov 2023

@zuzka0605 ved ja sa nebojím,,
Mne prsia nárastu aj o 1cislo,nevedela som prečo.Niekedy sú pevné,teraz man iba kožu ale strašne ma bolia ako keby sa napĺňali mliekom taky zvláštny pocit....

lenka2710
9. nov 2023

@sandra025 mňa prsia bolia vždy pred MS, niekedy je to v pohode a niekedy je priam hrozna bolesť! Chodievam na preventívky, pred tehu som mala cystu ale keď som bola na kontrole o tri mesiace nič tam nebolo! Ale vždy chodím na preventívky bud cez MS alebo tesne po, vtedy mam prsia mäkké, pred MS ich mam ako vrecia cementu a bolestivé

nikola81
9. nov 2023

@lenka2710 Ano presne tak to mam aj ja, teraz ta cysta ktora mi narastala najviac sa zapalila, bolest neskutocna, prsnik zapaleny a hrca ako vajce. Spavala som v sportovej podprsenke lebo som sa budila na bolest ked som sa otocila. Ja mam toto cely zivot, dr vravi ze som jedna z tych ktora ma cystycke prsniky a myslim ze to nebolo posledny krat co mi to vytahovali. Vekom sa mi to len zhorsuje. Aj sportovanie je pre mna problem pri takych bolestivych prsiach.