icon

Mám špinenie po mimomaternicovom tehotenstve

maron264
28. apr 2021

Zdravím, som cca 1 a pol dna od operácie, mimomaternicové tehotenstvo, vybrali mi vajcovod. V nemocnici som mala hadičku na odsatie krvi, tam už nešla krv. Ale keď cikam a utriem sa,tak na papier ešte troska krvi je. Mate niekto skúsenosť? Samozrejme, žeby som sa spýtala keď som odchádzala, ale samozrejme, má to nenapadlo, keď som mala veľa iných otázok, keďže ma to extra neobmedzuje, tak som sa nepýtala. Ale teraz nad tým dumam. Ďakujem za odpovede 🙏

veronikaa006
28. apr 2021

@maron264 mne povedali že kľudne môžem špiniť až do menštruácie. No špinenie som mala cca 2 týždne.

maron264
autor
28. apr 2021

@veronikaa006 ďakujem, si zlata 🙏odľahlo mi

maron264
autor
28. apr 2021

@veronikaa006 už sa bojím všetkého

ab727
28. apr 2021

@maron264 mala som viac gynekologických operácií a po každej som krvácala,či špinila,je to úplne normálne

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
karinaaaa
28. apr 2021

@maron264 to špinenie je podľa.mna ok.
A ta krv po cikani je tie ok keďže si mala hadicku to by po par dňoch malo prestať ako to není manstruacna krv teda 🙂

maron264
autor
28. apr 2021

@karinaaaa neviem, proste červená krv keď utriem po cikani, ale dajak netečie ani nič.

janba
28. apr 2021

Jasne, neboj, je to normálne. Telo sa potrebuje vyčistiť.
Teraz hlavne oddychuj 🙂

karinaaaa
28. apr 2021

@maron264 no myslím ze to môže byt aj stoho ze s tej hadičky to je rozdrazdene tak pri cikani to troška zakrvaca a vytok je zas normálne ženský aspoň ja som tak mala. Ale neviem presne po koľkých dňoch prestal aj vytok. Už keď som.bola doma bolo ok.