icon

Mám za sebou tri sekcie a bolesti podbruška

darci17
20. okt 2020

Maminky po sekcií, mávate bolesti podbruska? Ja mám za sebou tri sekcie, bolesti mám na ľavej strane hlavne. Bola som na kontrole u gynekológa, vraj všetko v poriadku. Určite to budem aj ďalej riešiť, len ma zaujíma, či to mávame aj vy?

kittykat22
20. okt 2020

@darci17 ja som mala CS len jeden a mala som bolesti rok a pol 🙂 Napriklad cvicenie brusakov az po 2 rokoch. Teraz som dlho po op. a bolesti uz ziadne necitim.

lienocka2808
20. okt 2020

@darci17 ahoj, ja som dva roky po sekcii. A od februara mam problemy s bolestami v podbrusku. Bola som na kolonoskopii, na cystoskopii, komplet gynekologicke vytery plus chhlamydie, ureaplazmy, mykoplazmy negat. Bol prelieceny zapal mechura, ale sem tam ma boli podbrusko. Uz lekari nevedeli, ze co to moze byt tak povedali, ze pravdepodobne zrasty po cisarskom reze. Aky typ bolesti mas? Ja to mam take divne, ze napriklad kes sa nepohybujem a lezim tak ma to neboli. Rano, ked vstanem, tiez nie, a v priebehu dna ma to zacne boliet. Bolest neviem opisat, skor taka tupa, v oblasti jazvy. Niekedy ma boli cele podbrusko a aj vyssie akoby vajecniky. Na gynde mi robili podrobme sono maternice a vajecnikov a nevideli ziaden problem. Taktiez vytery komplet negativne. Tak ja netusim, co to je. Na laparku ist nechcem.

darci17
autor
20. okt 2020

@lienocka2808 ahoj, tak ja som to len teraz začala riešiť, no mna boli hlavne tá lava strana a viem, že pri cisárskom povedal doktor, že tam bola maternica roztrhnuta. Tak sa presviedčam, že sú to “len”zrasty. Mna to najviac boli v čase ovulácie, ale oveľa častejšie v poslednej dobe aj mimo nej a bolesť prechádza do celého podbruska.