Mám zmeniť gynekológa kvôli častej nedostupnosti?
V poslednej dobe sa liečim z gynekologického ochorenia, čaká ma pravdepodne operácia.
So svojou gynekologičkou som aj spokojná, ale mnohokrát sa mi stáva, že keď som objednaná na kontrolu, ona neordinuje.
Mnohokrát v piatky už nerobí, ak sú sviatky, tak pred a po neordinuje, mnohokrát je aj 2 týždne na OČR. Naposledy minulý týždeň som išla v pondelok na kontrolu, mala dovolenku, objednala ma na piatok, už bola OČR. Zmenili by ste gynekológa, kvôli tomuto?
Ano, zmenila, najma ak mas problemy a caka ta operacia.tiez som bola na gyn op minuly rok a teda nabehala som sa cez pracovnu dobu po doktoroch a drblo by ma, kebyze v tom vsetko zistim, ze gyn tam nie je
Zrejme áno, keďže takto sa môže operácia odkladať. Dalo by sa kontaktovať a priamo riešiť s pracoviskom, kde sa operacia má riešiť? Tak to najakútnejšie nebude zanedbané a potom sa môžeš rozhodnúť, či chceš zmeniť natrvalo
ak sú problémy, tak určite...ak nie, a stačí ti raz do roka na preventívku, tak nič nemeniť...zatiaľ..
ano, mala som podobny problem. moju doktorka co ma mala na starosti som v podstate ani nevidela, co ma celkom dost mrzelo a potrebovala som hovorit prave s nou. a potom aj co sa tyka tych terminov, no ja neviem co bude o rok alebo o pol roka..prestupila som k panovi dr. Pavlitovi a tam sa viem objednat cez jeho web na kedy ja potrebujem. tam si vlastne pise uz dopredu aj dovolenky apod.
ano, mala som podobny problem. moju doktorka co ma mala na starosti som v podstate ani nevidela, co ma celkom dost mrzelo a potrebovala som hovorit prave s nou. a potom aj co sa tyka tych terminov, no ja neviem co bude o rok alebo o pol roka..prestupila som k panovi dr. Pavlitovi a tam sa viem objednat cez jeho web na kedy ja potrebujem. tam si vlastne pise uz dopredu aj dovolenky apod.
@nicol_ka55 presne toto je na nezaplatenie 🙏 A hlavne že to má aj pekne rozdelené kedy berie koho a kedy čo robí a reálne sa toho aj drží.👍
Určite by som zmenila. Bola som v takej situácii, že som prišla k mojej gynekologicke a chodila som ku nej 3 roky z toho som ju videla možno 3x, riešila som aj časté cysty, mala som problémy a vždy som narazila na zástup -dôchodkyňa, ktorá vždy len mávla rukou nad mojimi problémami. Odišla som ku inému gynekológovi a majú online rezervačný systém a nie je problém

Ja áno ...