icon

Mamina ide na biopsiu

maminkalaurinka
16. dec 2021

Ahojte, moja mamina je hospitalizovaná v nemocnici. Pol roka nám chradla,najprv raz mesačne, potom cca každé 3 týždne horúčka 3-4 dni, stále unavená, dýchavičnosť, nevládala.,ako živá mŕtvola v posteli, bola bez života, ani sa už neusmievala, bola bledá, no bez života.....doktorka to pripisovala tomu, že má bercove vredy, že asi ruža, tak jej dala atb, keď už ale bola u nás aj sanitka, kde nevedeli prísť z čoho a zopakovalo sa jej to po týždni, hneď na krv, mala veľmi zlé hodnoty, anemicka, hraničné hodnoty......aj krv v stolici.....v nemocnici jej robili CT, zenske, gastro vyšetrenie, kolonoskopiu, všetko v norme, údajne nevedia z čoho....to bolo včera a dnes jej povedali, že jej idú spraviť ešte biopsiu lymfatických uzlín zo slabín....mala zväčšené uzliny v bruchu..... veľmi sa bojíme, v pondelok jej idú robiť biopsiu, plače, chce ísť domov na Vianoce, bojí sa že má rakovinu.....
Mal niekto biopsiu? Bude tam musieť čakať na výsledky, koľko to asi trvá? . dvakrát jej dali transfúziu krvi, a cíti sa už lepšie,aj chodiť vládze lepšie. Má 70 rokov, viem že tu nebude večne, ale predsa.....chceme aby s nami mala ešte pekné Vianoce.....

gajdosovci
16. dec 2021

@maminkalaurinka Ahoj, mne robili biopsiu v prsníku. Výsledky som mala za 14 dní... Verím, že bude mamina v poriadku. 🙏

svetlanka111
16. dec 2021

🙏🙏pomodlim sa za nu

miskamicha
16. dec 2021

@maminkalaurinka moze to byt cokolvek. Drzim palce a prajem vela vela sil. Nech je biopsia v poriadku.
Vysledky z histologie su za cca 10-14 dni...ale niekedy sa to da aj popohnat.

danyelia
18. dec 2021

Ahoj, mne robili vo februári biopsiu lymfatickej uzliny z krku, v nemocnici som bola 3 dni, výsledky som mala do týždňa, no údajne prvotné výsledky, resp. podozrenie na ochorenie (hodnotí sa asi vzhľad uzliny, tvar, farba a pod...) lekár vie do hodiny, zistí ich telefonicky...držím palce, nech všetko dobre dopadne...