icon

Masť na zapálený folikul v intímnych oblastiach

29. jún 2025

Baby ahojte, poraďte mi niečo nejakú masť na zrejme zapálený folikul na pyskoch. Nie som si istá čo to je , ale pripomína mi to toto -malá biela tvrdá gulička. Je to citlivé na dotyk, boli ma to aj pri chôdzi. Mozem si na to natrieť belogent?

mdse
29. jún 2025

Neviem čo máš ty, ale ja som si raz prepichla zapálený chĺpok a vytlačila. Tiež to bolo na ohanbí. Vyšlo z toho veľa hnisu, vydezinfikovala som a bolo. Bud to ide vytlačiť, alebo nie a v tom prípade by som to natrela camphor-ichtamolovou mastičkou a počkala. Inak smer lekár.

isis234
29. jún 2025

Betadine si neskúšala? nakvapkať n gázu, tampon a priložiť.
Zajtra choď lekárovi radšej keď máš i bolesti

simsalabim
29. jún 2025

Gafrova mast.

vevesh
29. jún 2025

A este to moze byt bertoligniho zlaza-zalezi kde, ake velke. Vtedy to musi osetrit lekar.

tassyn
30. jún 2025

Ja som to už pár krát mala alebo niečo podobné a bolelo to hrozne. Ale bolo vidno že tam je hnis v strede. No stlačila som a myslela som že umriem od bolesti. Za pár dní to zmizlo. Takže záleží ako to vyzerá a či tam ten hnis je.

kavicka12
27. júl 2025

Ahojte ja som si našla tiež takú guličku menšiu ako hrášok tiež tam na Tom mieste ,lenže mňa to neboli ani to nemá farbu je to akoby zvnútra tá gulička ,mal niekto už toto?