Masť na zúženú predkožku
Dobrý,neviete mi poradiť nejaký masť pre manžela na zúženú predkožku?On sa hanbí ísť k lekárovi😔
@anavixy Nie, už je pozde
@riana1979 Ja som to skúšal... nepomohlo to. Používajú sa kortikosteroidné masti (na predpis od kožnej), princíp je ten, že sa koa stáva tenšou a napokon to proste "prešmykne".
Čaro je v tom, že to funguje len u deti, alebo u pubertiakov tak do 15-16 roku života. Potom smola.
Sexovať však asi môžete, tak aký je problém?
Povedz mu, že by sa mohol začať správať konečne jak chlap. Keď sa hanbí ísť k lekárovi, nech ide k lekárke (sám to tak robím). Ty tiež pri pôrode rozťahuješ nohy na celú chyžu a vrieskaš tam a nik sa ťa nepýta, či sa hanbíš, alebo nie... 🙂
@thirstymonk musí sa mu tam zbierať smegma, ak to nedá úplne dolu🤢
@autorka a pri styku problém nie je? Hanba nehanba, obriezka nie je nič hrozné a bude mať pokoj.
@ina2405 nemusi. 🙂
@thirstymonk no tak povedzme, že na hygienu je to náročnejšie... my sme synovi prestrekovali striekačkou niekoľko mesiacov, kým bol termín operácie, jasné že neporovnavam dospeláka s dieťaťom. Ale dospelý muž musí mať problém pri erekcii...to ako sa dá fungovať?
@ina2405 S erekciou to fakt nič nemá spoločné, dokonca sa dá normálne sexovať (aj anal), pokiaľ je tam nejaká tá "šťava", že to nejde nasucho.

Dospelemu muzovi neviem ci pomoze zrovna mast.