Mediclinic Levice - umelé prerušenie tehotenstva
Ahojte. Čítala som na ich stránke, že nie je potrebné odporúčanie gynekológa. A v popise majú že pred zákrokom vyšetria gynekologicky, určia týždeň tehotenstva, spravia potrebné vyšetrenia. Takže si nemusim vybavovať predoperačné u svojich lekárov? Týždeň tehotenstva môžem iba hádať, nakoľko som od pôrodu ešte nedostala menštruáciu a otehotnela som napriek ochrane… budem tam zajtra volať, ale ak máte niekto skúsenosť. Ďakujem, aj vopred ďakujem, že ma tu nikto nebude odhovárať od môjho rozhodnutia a súdiť.
V prípadne súkromných kliník netreba robiť predoperačné vyšetrenia, oni si všetky vyšetrenia urobia pred zákrokom, treba si zavolať a objednať sa, pravdepodobne ale ťa najprv pošlú k svojmu gynekológovi na potvrdenie tehotenstva až následne dajú termín
Ale ako mas potvrdene tehozenstvo,?ved ja po porode som dostala menstrua. po 6 tyzdnov,po porode som som len spinila,aj to malo.
@vorkola 3 pozitívne testy… ja som 3 mesiace po pôrode…
@anonym_autor Ja som tam bola pred niekolkymi rokmi a v tom case nebolo potrebne nic vybavovat ani riesit s mojou gynekologickou. Tej som to oznamila az dodatocne. Vsetky vysetrenia som absolvovala az tam.
Prepáč,viem, že nechceš,aby Ťa niekto odhovaral od tvojho rozhodnutia,ale nedá mi to predsa len Ťa poprosiť,aby si ešte toto rozhodnutie zvážila, dieťatko je dar od Boha, nehnevaj sa na mňa, prajem Ti pokoj a lásku.
Absolvovala som to tento rok vo februári. Neboli potrebné žiadne papiere od gynekológa, stačilo sa objednať cez mail. Zaplatiť vopred zálohu 100e, zvyšok na mieste buď kartou alebo v hotovosti, prísť ráno 7:30, priniesť nočnú košeľu, nohavičky, papuče. Ráno vzali krv, vypísali sa papiere, absolvovala sa gynekologická prehliadka, anesteziológ poučil a keď bolo všetko v poriadku, tak sa išlo postupne na sálu. Po zákroku ťa sestričky preložia na izbu, po zobudení ti dajú sladký čaj, pobudneš hodinku-dve a ideš domov. Mne bolo ale veľmi zle, mala som moc nízky tlak, dávali mi infúzky, tak som tam bola do nejakej 15:00.

Ale ako mas potvrdene tehozenstvo,?ved ja po porode som dostala menstrua. po 6 tyzdnov,po porode som som len spinila,aj to malo.