icon

Menopauza v 50-tke a neskutočné depresie

dedincanka131
29. júl 2022

Zenicky aj vy mavate počas menopauzy takéto stavy, že vám každý vadí, nenávidíte samu seba, všade vidíte problém .......nekonečno 🙄🙄🙄.

aurorastone
29. júl 2022

Nemám ani menopauzu ani taký vek ale stavy rovnaké 😖

dedincanka131
autor
29. júl 2022

@aurorastone - veď to je niečo neskutočné, mňa to už vôbec nebaví a ešte do toho tie horúčavy ...

01matrioska
Odpoveď bola odstránená
aurorastone
29. júl 2022

@dedincanka131 presne, ja sa čudujem ze ma chlap ešte nezabil, ja sa dokážem nasrať z nuly na 100 za 5 sekúnd a pritom ani dôvod nemám alebo úplná hlúposť za co sa dokážem vytočiť... A navyše kolkokrat počas MS aj teraz návaly tepla... Sa pýtam muža ci zrazu také teplo ostalo a on na mňa pozerá ze však je konštantne rovnaké teplo a na mňa taká vlna ako by som stála pri horúcej rúre...neviem ci nejak hormóny rozhádzané ale je mi aj blbo spomínať to doktorke keďže sú oveľa vážnejšie choroby a nie kvázi moje návaly tepla a blba nálada

dedincanka131
autor
29. júl 2022

@aurorastone - to ako keby som čítala svoje pocity. Presne to isté je u nás. V byte klíma na 20 stupňov a ja v gatiach po byte. A už sa to začne, že som blbá, že som nenormálna a bla bla...Nevedia to pochopiť.

luccija
29. júl 2022

@dedincanka131 mas uz potvrdenu menopauzu?ja som pripravena, ze budem brat hormony vidim co so mnou robi PMS a nie, ked pride toto.Jednoducho tie hormony chulybaju a odmietam sa trapit roky.

aurorastone
29. júl 2022

@dedincanka131 tak chlap toto nikdy nedokáže pochopiť nech by sa akokoľvek snažil 😁

savanna
29. júl 2022

@aurorastone presne mi toto napadlo po precitani nadpisu, ze 50 este nemam, ale akosi mi stale viac a viac kazdy a vsetko ide na nervy 😀

elizabet173
30. júl 2022

@dedincanka131 bola si u gynekológa? Ja mám ten vek, netuším, či som v menopauze, príznaky žiadne, menzes nemám vyše desať rokov, lebo mám Mirenu, môj gynekológ tvrdí, že väčšina žien, ktoré ju majú prejde cez menopauzu v pohode, alebo len s veľmi miernymi príznakmi, asi je to pravda. Ale ja som nemávala ani PMS, alebo len ojedinele a veľmi mierny, Prečo mužovi nedáš prečítať niečo o menopauze?

dedincanka131
autor
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
30. júl 2022

@dedincanka131 debil možno nie je, ale ty môžeš reagovať tak, že sa na to vykašleš a bude sa on k tebe správať ako doteraz, alebo to skúsiť tak, že mu povieš - chápem, že ti idem niekedy na nervy, často aj sama sebe, možno ma lepšie pochopíš, keď si toto prečítaš. Vedieť, že si v menopauze je jedna vec, vedieť čo a prečo sa tak deje a prečo sa zrazu manželka zmenila, je druhá vec.

elen28
6. aug 2022

@dedincanka131 Ja mám 47 ale zďaleka to na menopauzu nevyzerá, gynekologička mi povedala, že moje ženstvo ešte krásne pracuje , tak sa z toho teším, že nemusím ešte toto zažívať.