icon

Menštruácia a Covid-19

11. feb 2022

Babenky, ktoré mali menštruáciu počas toho keď boli pozitívne na covid, nemali ste ju inú? Bežne ju mávam 5 dni, teraz som ju mala 7 a ešte 6 dni mám stále slabunký hnedý výtok. Neviem či to može s tým súvisieť či z niečim iným.

rude_baby
11. feb 2022

Áno, minulý rok bola ms po covide oveľa dlhsia s silnejšia... A teraz sa nechám prekvapiť 🤦‍♀️

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katus2323
11. feb 2022

Prvý prvej pozitivnosti na covid som dostala menštruáciu v omeškaní čo sa u mňa nestáva a bola dlhá , s odlupovaním.. momentálne som dva mesiace od prvej pozitivnosti opäť pozitívna a som týždeň po menštruácii ktorá bola extra silná tiež s idlupovaním a dnes sa mi opäť spustila divným hnedo- ružovým špinením.. 🙈😭

autor
11. feb 2022

@katus2323 Čo to znamena s odlupovaním? To si po 2 mesiacoch zase pozitívna?

bagre
11. feb 2022

Prišla o týždeň skôr, takže je slabšia..

katus2323
11. feb 2022

Áno 12.12. 2021 pozitívna a dnes opäť , medzi tým dve menštruácie ale že otrasné. Odlupovanie je keď vidíte v krvi kúsky zrazenej krvi, endometrium sa to myslím volá.

autor
11. feb 2022

@katus2323 Jaj no presne to som mala nevedela som že sa to tak vola 🙈 Diky za odpoveď 🙂

autor
11. feb 2022

@katus2323 Inač akože som v šoku to som myslela, že maš pol roka pokoj keď dostaneš kovid a maš protilatky.

eliska105
11. feb 2022

mala som ju dostať cca v čase, ked som dostala covid, no meškala mi asi týžden a potom som mala viac akoby zrazenín a bola silnejšia

eliska105
11. feb 2022

niekedy nastane chyba a nevytvoria sa protilatky.. ja som na tom cca podobne ako katus :D

katus2323
12. feb 2022

Tiež som tomu ani veriť nechcela že či to je vlastne aj možné opäť tak skoro na to ochorieť, ale tuším možné je všetko.. treba si dávať ozaj pozor.. a to dokonca od prvej nákazy mám chuť aj čuch vrátenú na cca 30% a keď mi opäť odíde , snáď nie .. som z toho smutná.. dávajte si pozor na seba a snáď sa to všetkým časom upraví