Menštruácia a Covid-19
Babenky, ktoré mali menštruáciu počas toho keď boli pozitívne na covid, nemali ste ju inú? Bežne ju mávam 5 dni, teraz som ju mala 7 a ešte 6 dni mám stále slabunký hnedý výtok. Neviem či to može s tým súvisieť či z niečim iným.
Prvý prvej pozitivnosti na covid som dostala menštruáciu v omeškaní čo sa u mňa nestáva a bola dlhá , s odlupovaním.. momentálne som dva mesiace od prvej pozitivnosti opäť pozitívna a som týždeň po menštruácii ktorá bola extra silná tiež s idlupovaním a dnes sa mi opäť spustila divným hnedo- ružovým špinením.. 🙈😭
@katus2323 Čo to znamena s odlupovaním? To si po 2 mesiacoch zase pozitívna?
Prišla o týždeň skôr, takže je slabšia..
Áno 12.12. 2021 pozitívna a dnes opäť , medzi tým dve menštruácie ale že otrasné. Odlupovanie je keď vidíte v krvi kúsky zrazenej krvi, endometrium sa to myslím volá.
@katus2323 Jaj no presne to som mala nevedela som že sa to tak vola 🙈 Diky za odpoveď 🙂
@katus2323 Inač akože som v šoku to som myslela, že maš pol roka pokoj keď dostaneš kovid a maš protilatky.
mala som ju dostať cca v čase, ked som dostala covid, no meškala mi asi týžden a potom som mala viac akoby zrazenín a bola silnejšia
niekedy nastane chyba a nevytvoria sa protilatky.. ja som na tom cca podobne ako katus :D
Tiež som tomu ani veriť nechcela že či to je vlastne aj možné opäť tak skoro na to ochorieť, ale tuším možné je všetko.. treba si dávať ozaj pozor.. a to dokonca od prvej nákazy mám chuť aj čuch vrátenú na cca 30% a keď mi opäť odíde , snáď nie .. som z toho smutná.. dávajte si pozor na seba a snáď sa to všetkým časom upraví

Áno, minulý rok bola ms po covide oveľa dlhsia s silnejšia... A teraz sa nechám prekvapiť 🤦♀️