icon

Menštruácia hneď po samovyčistení po potrate. Je to možné?

sssimikkk
25. dec 2020

Ahojte. 2.12. mi lekra prisiel na zamlknuty potrat v 9tt, babatku nebilo srdiecko od 7tt. Samocistenie mi zacalo 4.12. vecer, vtedy v noci vysiel cely plodovy vak. Do 22.12. som krvacala, ku koncu uz len spinila, bolo toho malicko, starsia krv, podla lekara to bolo ok, kazde telo sa cisti inak dlho. Moja otazka je - 23.12. som zacala znovu viac krvacat ako menstruacia, krv je cerstva a bez nejakych vacsich casti, aj ma prvy den bolelo podbrusko ako pri menstruacii. Je mozne, ze uz ku koncu cistenia som zacala hned menstruovat? Inak nemam ine bolesti, nezvraciam, nemam horucky, nemotam sa, tak myslim ze zapal to nie je, za kazdu skusenost budem velmi vdacna

tifi2324
25. dec 2020

@sssimikkk Ahoj môže byť ja som to tak mala presne v Októbri a hneď po ms sa mi podarilo opäť otehotnieť .....tak držím prsty

sssimikkk
autor
25. dec 2020

@tifi2324 dakujem za skusenost 🙂 tiez si neprestala pomaly ani spinit od samovycistenia a hned ms? Mna to zmiatlo, uz som cakala ze bude hotovo a ono sa spustila nova, cerstva krv.. v utorok mam ist k doktorovi kvoli kontrole hcg, tak ho asi poprosim nech ma pozrie 🙂 ty si bola po tej ms aj na kontrole, ci to vazne bolo ono? My si tiez po prvej ms nebudeme davat pozor, len teda zistit ci uz dosla 😅

tifi2324
25. dec 2020

@sssimikkk no ja po vyčistení som dva dni nemala nič a potom sa mi spustila silná menštruácii a počas tej pauzy som bola u lekára ten mi aj povedal že sa mi spusti ms do týždňa a že hneď na ďalšiu ovulku môžme pracovať na bábätku čo sa aj podarilo aj keď som hneď na rizikovom

sssimikkk
autor
28. dec 2020

@tifi2324 a kolko ti prosim ta trvala ta ms?

tifi2324
28. dec 2020

@sssimikkk 3 dní normálne mám tak 5-6 dni