Menštruácia mi trvá 10 dní
Ahojte, nie som ešte v menopauze, ale mám hormonálnu nerovnováhu / nie estrogén, ani progesterón /. Moja MS trvá 10 dní. Máte to tak tiež niekto? Prvé dva dni veľmi jemný nástup, potom sa spustí, posledné dva dni tiež už dobieha, ale stále mám bolesti? Čo na to? Pijem alchemilku, mám pupalku a PMX. Čo by ste odporúčali? Antiku nemôžem. Ďakujem.
Tak kv Mastodynon ale ten je na predpis
a ja pozeram ze ake majstrovstva sveta su zase, reku hokej ...
@anonym_78bca4 a čo to má s príspevkom spoločné?
@anonym_78bca4 si na mamičkovskom fóre, tu sa riešia menštruácie bežne.
@anonym_78bca4 si na mamičkovskom fóre, tu sa riešia menštruácie bežne.
@anonym_autor ale si mala nazov MS trva 10 dni 🙂
@anonym_autor každá žena by mala piť 1 šálku čaju /deň z rebríčka=myší chvost. Je na všetky ženské choroby (vrátane menštruácie) aj na kosti
@anonym_78bca4 😂 inak ja si rada necham vysvetlit ako sme prisli na skratku MS ako menstruacia
@anonym_78bca4 😂 inak ja si rada necham vysvetlit ako sme prisli na skratku MS ako menstruacia
@anonym_af1497 menstruacny stav, m. syndrom
@anonym_autor každá žena by mala piť 1 šálku čaju /deň z rebríčka=myší chvost. Je na všetky ženské choroby (vrátane menštruácie) aj na kosti
@isis234 a ešte dodám, ako pri liekoch tak aj pri čajoch dbať na kontraindikácie. Myší chvost sa napr nesmie piť pri zrážanlivosti krvi, nízkom tlaku, v tehotenstve a počas dojčenia, pri problémoch obličiek a epilepsií...
@anonym_af1497 menstruacny stav, m. syndrom
@krasneleto dakujem, netusila som
DPO tiez nie je den po ovulacii, aj ked teda zhodou okolnosti sedi aj takto , ale je to days past ovulation, DC nie je den cyklu ale day cycle... paradoxne v slovencine sedi, ale taha sa to z anglickych oznaceni
Prvú vec, ktorú som sa na MK naučila bola skrátka MS, DPO, slová duch, snažilkovanie, májovky, júnovky, tehulky a kako. To ma dostalo 🙂

Skús kv gynex