Menštruácia po hysteroskopii
Dobry den,posledna ms bola 10.6, 26.6 som absolvovala hysteroskopiu,nakoniec robili len jemny scratching,po zakroku som mala len slabucke spinenie alebo nic,dnes som zacala slabo krvacat. Mala by to byt uz MS,resp. kedy ju mam ocakavat? Alebo je to stale len po tom zakroku. Hysteroskopiu som absolvovala pre podozrenie na polyp a vysoku sliznicu,posledne mesiace som mala ovulaciu uz okolo 8-10dc, na 13dc mala sliznica uz skoro 13mm,cize cykly sa skratili zvacsa na 22 max 26dc
Ahoj, to je individualne, vacsinou to suvisi prave s konkretnou diagnozou. Ja som napriklad mala diagnosticke kyretaze, krvacanie malo prist teda za 4 tyzdne a vzdy prislo do 10 dni po zakroku. Ja som mala vysoku sliznicu, cize aj po kyretazi rychlo narastla a prislo krvacanie.
@janetinka27 cize ak som aj ja mala vysoku sliznicu,moze to byt uz ms? Krvacanie sa uz spustilo naplno
Mne robili hysteroskopiu v piatok a v stredu som dostala už ms o 4 dni skôr ako som mala a to mi dr.povedal,že dostanem za 6 týždňov a dostala som skoro normálne ako som mala.
Predpokladam,ze to bude ms,rozbehlo sa to a je to velmi intenzivne,uz dlho som nemala take krvacanie…dufam,ze to mojej sliznici pomoze
Ahoj, ano, moze to byt uz ms, snad to pomoze.ak nie a sliznica by bola opat vysoka, rieste to. Ono sa to vie zhorsit a potom je to neprijemne aj nebezpecne
Ahoj, ano, moze to byt uz ms, snad to pomoze.ak nie a sliznica by bola opat vysoka, rieste to. Ono sa to vie zhorsit a potom je to neprijemne aj nebezpecne
@janetinka27 riesim to hlavne kvoli ivf,takze potrebujem,aby bola sliznica dokonala 😅☺️ idu zo mna riadne kusy,tak verim,ze to pomohlo,posledne mesiace som mala ms slabu na moje pomery

Ahoj, to je individualne, vacsinou to suvisi prave s konkretnou diagnozou. Ja som napriklad mala diagnosticke kyretaze, krvacanie malo prist teda za 4 tyzdne a vzdy prislo do 10 dni po zakroku. Ja som mala vysoku sliznicu, cize aj po kyretazi rychlo narastla a prislo krvacanie.