icon

Menštruácia po pôrode

lu_si_lusi
27. dec 2022

Ahojte, po akom dlhom čase ste dostali menštruáciu po pôrode , keď ste kojili?
Je možné otehotnieť aj počas kojenia ?
Som prvorodička, tak neviem...a ďakujem vám za odpovede 🙂

kateenky
27. dec 2022

@lu_si_lusi ja po 12 mesiacoch, az ked som zacala malu odstavovať. 😊 Dovtedy krásny zivot haha

kristinka92
27. dec 2022

po sestonedeli hneď 😅 skoro ma vystrelo

lu_si_lusi
autor
27. dec 2022

@kristinka92 a kojila si áno?

petamich
27. dec 2022

2 mesiace po porode a bez menstruacie nie je mozne otehotniet, kedze nie je ovulacia ale zaroven nikdy nevies kedy ten cyklus nabehne a preto vela zien otehotnie hned pocas prveho cyklu este pred tym ako stihnu menstruovat, kedze ovulacia predchadza menstruaciu (teda ak sa nechrania), dojcenie nie je ziadna antikoncepcia

kristinka92
27. dec 2022

@lu_si_lusi áno, aj som sem vtedy davala príspevok či to je možné alebo som jediná na svete a viem že vtedy viac báb písalo že to mali rovnako. písali aj take čo menzes nemali rok. je to strašne individualne

poslednepogo
27. dec 2022

@lu_si_lusi po 10 mesiacoch, keď som prestávala kojiť

arasidka123
27. dec 2022

@kristinka92 aj ja som pri troch hneď po šestonedelí..dokonca tretie bolo 800nedelie 😂

54tinka54
27. dec 2022

@lu_si_lusi menzes sa mi vrátil 5 mes po pôrode, chodil pekne každý mesiac (+- pár dní). A to som dojčila na požiadanie do roka 😀 a áno, dá sa otehotnieť aj počas dojčenia.

hilda08
27. dec 2022

@lu_si_lusi ja som nemala skoro dva roky, hned ako nabehol cyklus som aj otehotnela

strapec
27. dec 2022

Ako píšu vyššie, plus to bol môj najhorší menzes v živote 😂 teda také krvácanie som v živote nemala 😅

wonder13
27. dec 2022

@lu_si_lusi ja ešte kojim, malý má 11mesiacov a dostala som keď mal 6m.

nwnw
28. dec 2022

@lu_si_lusi kamaratka ma 3 deti a menstruaciu uz 5r nemala 😂. Planovane bolo iba prve dieta.