Menštruácia po pôrode
Ahojte, po akom dlhom čase ste dostali menštruáciu po pôrode , keď ste kojili?
Je možné otehotnieť aj počas kojenia ?
Som prvorodička, tak neviem...a ďakujem vám za odpovede 🙂
po sestonedeli hneď 😅 skoro ma vystrelo
@kristinka92 a kojila si áno?
2 mesiace po porode a bez menstruacie nie je mozne otehotniet, kedze nie je ovulacia ale zaroven nikdy nevies kedy ten cyklus nabehne a preto vela zien otehotnie hned pocas prveho cyklu este pred tym ako stihnu menstruovat, kedze ovulacia predchadza menstruaciu (teda ak sa nechrania), dojcenie nie je ziadna antikoncepcia
@lu_si_lusi áno, aj som sem vtedy davala príspevok či to je možné alebo som jediná na svete a viem že vtedy viac báb písalo že to mali rovnako. písali aj take čo menzes nemali rok. je to strašne individualne
@lu_si_lusi po 10 mesiacoch, keď som prestávala kojiť
@kristinka92 aj ja som pri troch hneď po šestonedelí..dokonca tretie bolo 800nedelie 😂
@lu_si_lusi menzes sa mi vrátil 5 mes po pôrode, chodil pekne každý mesiac (+- pár dní). A to som dojčila na požiadanie do roka 😀 a áno, dá sa otehotnieť aj počas dojčenia.
@lu_si_lusi ja som nemala skoro dva roky, hned ako nabehol cyklus som aj otehotnela
Ako píšu vyššie, plus to bol môj najhorší menzes v živote 😂 teda také krvácanie som v živote nemala 😅
@lu_si_lusi ja ešte kojim, malý má 11mesiacov a dostala som keď mal 6m.
@lu_si_lusi kamaratka ma 3 deti a menstruaciu uz 5r nemala 😂. Planovane bolo iba prve dieta.

@lu_si_lusi ja po 12 mesiacoch, az ked som zacala malu odstavovať. 😊 Dovtedy krásny zivot haha