icon

Menštruácia po zamlčanom potrate

k8tynka
22. apr 2025

Ahojte,
Prosim ma niekto skusenost/resp je mozne ze by som dostala menzes po zamlcanom potrate bez toho aby som prestala po MA spinit? V piatok to boli 4tyzdne po potrate, ppsledne dva tyzdne som uz len spinila co som dufala ze uz bude koniec a v sobotu presne den zaciatku piateho tyzdna po MA mi zacalo silne krvacanie uplne ako menzes....je toto mozne? Pri MA mi bol podany misoprostol a tyzden po tabletke mi na sono potvrdili ze vyslo vsetko a ziadne zvysky, dakujem, drzte sa.

michaela329
22. apr 2025

@k8tynka ja som spinila len asi týždeň, ale bola som na kyrete. Menzes prišiel po 5 týždňoch a hneď po ňom bol kontrola u Dr. či je všetko čisté. Takže po skončení krvácania by som určite byť Tebou išla k doktorovi.

babydesire
22. apr 2025

@k8tynka ja som spinila asi 1den po MA ale tiez som mala kyretaz. 28dni od potratu/,kyretaze som dostala normalny menzes. Kamaratka mala MA a potrat vyvolaný tabletkou a tiez mala problemy, bolesti,krvacanie...trvalo to asi mesiac kym sa jej telo spamatalo.

l234
6. máj 2025

@k8tynka ahoj prosím kedy z teba vyšiel gestacny vak? Ja som druhý deň po misoprostole. Ďakujem

k8tynka
autor
27. máj 2025
@l234

@k8tynka ahoj prosím kedy z teba vyšiel gestacny vak? Ja som druhý deň po misoprostole. Ďakujem

@l234 hned prvy den ako mi bola tabletka podana ale podla sona pred podanim uz sa to spustalo same a plod uz isiel do krcka (tak mi bolo povedane) ale inak pred sonom mi povedali ze to moze byt do hodiny od podania tabletky aj do tyzdna....prepac ze odpovedam az takto neskoro dlho som tu nebola a snad uz si ok (v ramci moznosti inak s tebou sucitim)