icon

Menštruácia sa nezastavuje. Čo robiť?

dominikq
20. aug 2024

Ahojte potrebujem poradiť nechce mi stále skončiť menzes, skúsila som už všetko čo som našla ako radu na internete no nič mi nepomohlo 😔. Je to už 9 deň čo mám menzes a bojím sa že mi neskončí do zajtra. Kebyže by niekto vedel alebo má skúsenosť tak prosím podeľte sa so mnou 🙏🏻.

stellarstar
20. aug 2024

Čo všetko si skúšala? Tak jedine zajtra skočiť ku gyn

anajka266
20. aug 2024

@dominikq skúsila si ascorutin?

januska12323
20. aug 2024

Jedine lekár.

falbala132
20. aug 2024

ja som raz menzes 15 dni a to bol na pol roka moj posledny 🙈 takze zajdi radsej k lekarovi

luliu
20. aug 2024

Treba ísť ku gynde, nasadí Norethisteron

alickapusinka
20. aug 2024

treba ísť na gynekologiu nie je to sranda.

katie253
20. aug 2024

@dominikq ja som od začiatku ms, ktorú som dostala v 13 rokoch mávala dĺžku okolo 10 dni. Doktori mi vraveli, ze je to úplne normálne. Postupne sa to skracovalo. Dnes, po 25 rokoch, mávam dĺžku tak 7 dní cca. Postupne sa to skracovalo.
Kolko máš rokov?

maruska.s
20. aug 2024

@dominikq mne keď nekoncil menzes, tak som išla ku gynekologicke, zistili mi cysty...

sofia1979
20. aug 2024

@dominikq acorutin

loliki
20. aug 2024

@dominikq K vitamin.

feb13
20. aug 2024

Asi by bolo dobre povedat viac informacii (aj ked si myslim ze s tym nepomozeme).
Je rozdiel mat 9 dni silne krvacanie alebo len spinenie.
Je rozdiel to mat v perimenopauze, alebo napr. v situacii, ked to moze byt potencialne aj potrat (napr. v 5-6 tt. co este zena nemusi vediet, ze je tehotna).
Ak je to prva menstruacia po porode, je to ok alebo predlzene spinenie na konci menstruacie pocas dojcenia tiez ok.