icon

Menštruačné bolesti po odbere vajíčok: Je to normálne?

28. jan 2024

Ahojte, tento mesiac mám za sebou stimuláciu a cca pred 10 dňami som mala odber vajíčok bez vkladu. A už asi 6 dni má boli vaječník ako pred menštruáciou aj podbrusko. Normálne mám menštruačné bolesti ktoré trvajú krátko a potom to prestane a takto niekoľko krát za deň. Je to normalne ? Vo štvrtok som bola na kontrole a boli už len malé jazvy na vaječníkoch a podľa sona je to ok. Na tieto bolesti som sa neopytala, lebo to vtedy take intenzívne nebolo. Ale tento víkend podľa bolesti som si myslela že už dostanem a nič.

pudinka
9. feb 2026

@anonym_autor ako si vtedy dopadla? Ja som teraz treti den po odbere, doteraz pohoda jahoda a v nlci take krce,ze som myslela,ze umrem. Ale za 10min preslo. Tak snad sa to uz nebude opakovat. Snazim sa pit vela, ale tak viac jak 2,5l neviem dat

autor
9. feb 2026
@pudinka

@anonym_autor ako si vtedy dopadla? Ja som teraz treti den po odbere, doteraz pohoda jahoda a v nlci take krce,ze som myslela,ze umrem. Ale za 10min preslo. Tak snad sa to uz nebude opakovat. Snazim sa pit vela, ale tak viac jak 2,5l neviem dat

@pudinka už si to veľmi nepamätám ale myslím že to prešlo uz som to ďalej ani neriešila v centre pretože som z toho centra odišla vtedy..
ale ak by sa ti to zhoršilo tak by som určite išla na kontrolu nech to pozrú…