icon

Menštruačné potreby - tampóny alebo vložky

3. sep 2025

Ja od 14stich tampóny ,niekedy mam aj vložku ale neviem si zvyknúť stále pretečiem s vložkou a ten pocit ako tečiem nenavidim

tululu
3. sep 2025

Popozeraj menstruacne kalisky, su aj velke.

tim23
3. sep 2025

@anonym_autor to mi je ľúto

wolf_
Autor odpoveď zmazal
janai1
3. sep 2025

Nohavičky, to je riadny gamechanger pre mňa. Konečne necítim nepohodlie počas MS.
Predtým tampóny

hapkova
3. sep 2025

ja by som chcela uz konecne vyskusat tie nohavicky, ale neviem. akosi nemam voci tomu doveru 😀 sa bojim, ze preteciem a pride mi to take nechutne trosicku, nakolko ani vlozky nemusim.

autumn1
3. sep 2025

Ja som cely zivot na vlozkach teraz vdaka menstruacnym nohavickam davam si taku dvojitu ochranu aj vlozku aj tie nohavicky a na konci cyklu pri spineni len nohavicky. Ale za zivot sa minstalo len par krat ze som trosicku pretiekla ale takto sa citim bezpecnejsie a nemusim utekat kazdu chvilu na WC ci nahodou netreba vymenit. Ale na tie nohavicky som si musela zvyknut prve dni som mala pocit, ze mam na sebe plienku.

anonym_0775ea
3. sep 2025

Pouzivam tampony a zrejme uz navzdy budem, kalisok som skusala, ale som si nezvykla. A vlozky ani nohavicky pre mna nie, necitim sa tak cista, vadi mi pocit mokra a krv na genitaliach

katrin21
3. sep 2025
@janai1

Nohavičky, to je riadny gamechanger pre mňa. Konečne necítim nepohodlie počas MS.
Predtým tampóny

@janai1 absolutne nie, zalezi ake mas silne
.mam snuggs a sklamali, pretecu veru ... takze jedine aj s vlozkou alebo tamponom ako poistka alebo na slabsie dni.
A to nevravim o tom,ze ich treba aj pocas dna menit a prezliect, ak by si ich mala mat pri normalhom menzese len tak. A vecer preprat.

martyzpp
3. sep 2025
@katrin21

.mam snuggs a sklamali, pretecu veru ... takze jedine aj s vlozkou alebo tamponom ako poistka alebo na slabsie dni.
A to nevravim o tom,ze ich treba aj pocas dna menit a prezliect, ak by si ich mala mat pri normalhom menzese len tak. A vecer preprat.

@katrin21 presne aj mne snuggs pretiekli. Zradili ma. Ale pouzivam ich ako poistku k tamponu.

janai1
3. sep 2025
@katrin21

@katrin21 fakt? ty vieš ako sa ja cítim? Tak to je super 👌🏽

lenicka2506
3. sep 2025

@anonym_autor Always vložky. Menštruacne nohavičky mi vždy pretiekli

anonym_e70ae8
3. sep 2025

Neviem si vynachváliť tampóny odkedy nie som panna. Dovtedy iba vložky

anonym_a1cfe4
3. sep 2025
@katrin21

@katrin21 aj mňa snnugs sklamali. Po 3 hodinách totálne pretiekli a to ja teda nemám až tak silné. Sú aj lepšie značky, ktoré nemajú taký silný marketing. Ale tak isto nieje pre mňa používať iba ms nohavičky.

petamich
3. sep 2025

Prvy najsilnejsi den a noc pouzivam vlozku spolu s menstruacnymi nohavickami (po porode mi tampony nevyhovuju) a potom uz len menstruacne nohavicky.

katrin21
3. sep 2025
@anonym_a1cfe4

@katrin21 aj mňa snnugs sklamali. Po 3 hodinách totálne pretiekli a to ja teda nemám až tak silné. Sú aj lepšie značky, ktoré nemajú taký silný marketing. Ale tak isto nieje pre mňa používať iba ms nohavičky.

@anonym_a1cfe4 ano ,ani ja si neviem predstavit iba snuggs nohavicky...a pride mi to aj dost nechutne. Na slabe , konciace ok...ale ono ta krv sa rozklada, zostava tam... vlozku clovek zahodi a je zas cisty....v tomto pomaly cely den..no hnus.

Ozaj ina na spinenie alebo poistka k tamponu.

Vlozky preferujem nie Always ale tie zelene, boze jak sa volaju... Naturella.. Always mi vadi na pokozku ten ich material,jak umela folia dierkovana.... tie Naturelly su take prijemnejsie

katrin21
3. sep 2025
@janai1

@katrin21 fakt? ty vieš ako sa ja cítim? Tak to je super 👌🏽

@janai1 ja pisem, ze to urcite nie = nie pre kazdeho. Mam opacnu skusenost ako ty a nie som sama.

ivangeline
3. sep 2025

Ja sa odhodlávam skúsiť kalíšok. Čítala som aj o prírodnej hubke. Ináč tampóny a vložky. Klasika.

lilian183
6. sep 2025

@anonym_autor ja používam nohavičky menštruačné a na noc vložku