icon

Menštruačné problémy

angel2000
14. feb 2015

ahojte mamicky som po dvoch pôrodoch uz dost dlho a momentalne mam menstruciu ale niekedy idu zo mna velke kusy zrazeniny krvi neviem je to v poriadku ci by som mala navstivit gynekológa pred tehotenstvom som take zrazeniny nemala dakujem vam za vase odpovede

emimirlen
14. feb 2015

Nemám osobnú skúsenosť, ale kamarátka po pôrode mala presne to isté. Väčšie kusy zrazeniny krvi, ktoré predtým tiež počas menštruácie nemala. Vraj jej to po čase prešlo. Ale tak návštevou lekára nič nepokazíš, budeš mať aspoň istotu 😉

vilomako123
14. feb 2015

ahojte baby prosim porate mi ale teraz,, dnes som dostala menstruaciu ale mala som ju ale o 10dni som zase dostala prosim porate mi preco som tak dostala,,,,, normale som dostala normalne sa mi skoncilo a o 10dni som dostala preco???

ena70
14. feb 2015

@vilomako123 niekedy to sposobi stres....toto opakovanie....

lenkademka
18. feb 2015

Ahojte dievčatá chcela by som sa s vami poradiť a pripadne zistiť či ste mali podobné problémy ako ja. dnes mi už mešká menštruácia 22 deň. Robila som si už 5 tehotenských testov ale všetky mi vyšli negatívne. Nerozumiem tomu. Dnes síce idem už aj svojmu lekárovi sa ukázať ale neviem čím by to mohlo byť. Začala som síce aktívnejšie cvičiť 4 x do týždňa v posilovni a tiež som trochu upravila stravu brala som mesiac dietu na báze sacharidových vĺn ale niekedy som to aj porušila. Priznávam že mám aj teraz viac stresujúce obdobie, ale pred tým sa mi niečo takéto nestalo , že by mi toľko meškal menzes. Čo si o tom myslíte? Myslíte si že by som mohla byť tehotná aj keď mi vyšli všetky tie testy negatívne. Dnes ráno som si robila posledný a nič. Bolesti nemám. Ďakujem Vám za všetky vaše skúsenosti či rady.