icon

Menštruačný kalendár pri nepravidelnej menštruácii

dada767
12. feb 2024

Ahojte .... Chcem sa vás spýtať rozmýšľam že si stiahnem túto aplikáciu no neviem či mi je to plátne keďže mávam nepravidelnú menštruaciu .... Keď tak si ju stiahnem len aby som si zapisovala dni kedy mám menzes pretože môj menzes je jeden veľký guláš 🙆

kacena4
12. feb 2024

za mna blbost, nepomohol mi totalne iba ma miatol kedy mam dostat ovulku ci menstruaciu. zapisujem si do bezneho kalendara a mam v tom vacsi prehlad

ivik4
12. feb 2024

Ani ma nenapadlo ho stahovat, zbytocne

viestta
12. feb 2024

Koliesko (krizik, fajka...) do kalendara ako robili nase mamy je najspolahlivejsie

gejb
12. feb 2024

@dada767 áno, odporúčam. Mne to hlási kedy asi mam očakávať. Zapisujem potom reálne dní kedy prišla...je to fajn lebo ti vypočítava priemernú dĺžku a zobrazí sa ti aj graf kedy kolko cyklus trval. Appka Flo

ovaaa
12. feb 2024

Zbytočne sťahovať...u mňa to vôbec nešlo podľa toho, menštruácia mi chodí ako chce.

janai1
12. feb 2024

Však si stiahni 🤷‍♀️ alebo si to zápis do kalendára v mobile. Čo je na tomto na diskusiu?

dada767
autor
12. feb 2024

@gejb
@ovaaa
@janai1 mne ide hlavne o to že ten kalendár počíta približne aj kedy máš "najplodnejšie dni" ...

uhnakova
12. feb 2024

Apka sa oplatí, ak budeš zároveň merať aj bazálnu teplotu, tj. v rovnaký čas každé ráno odmerať teplotu v ústach a zapísať do apky. Po pár cykloch budeš zorientovaná aspoň čiastočne, kedy máš plodné dni a koľko dní po ovulácii ti chodí menzes.

dada767
autor
12. feb 2024

@uhnakova chcela by som užívať aj niečo na podporu otehotnenia len neviem sa rozhodnúť čo ... Momentálne pijem alchemikovy čaj a rozmýšľam nad femibion 1 ... Nemáte niektora skúsenosťi ? Z femibionom ?

uhnakova
12. feb 2024

@dada767 mne pomohol Inofolic. A pravdepodobne aj celotelové olejové masáže.

elis248
12. feb 2024

Rozumiem tomu dobre, že chceš otehotnieť, len nevieš kvôli nepravidelnej MS kedy máš plodné dni?

januska12323
12. feb 2024

Aj keby si mala pravidelnú apka nikdy nevie kedy máš ovulaciu, to je len vyratane približne. Normálne stiahni a zapisuj podľa seba.

terry658
12. feb 2024

@dada767 apka je super pri meraní teploty a symptómov. Vtedy je to veľmi užitočný nástroj na otehotnenie alebo neotehotnenie. Ale sama o sebe nič človeku nepovie. Bežná apka ukazuje plodné dni okolo 14 dňa cyklu. Ja som plodná až od 18-20 dňa cyklu, takže podľa apky by som nikdy neotehotnela.

vanilkovazmrzka
12. feb 2024

Nauc sa ako funguje zensky cyklus a sleduj hlien a teplotu. Potom hocijaka apka na zapis jednotlivych udajov a ich nasledne vyhodnocovanie bude uzitocna.

dada767
autor
13. feb 2024

@elis248 áno presne tak 🙆😊

adka3321
13. feb 2024

@dada767 jedine iba na zaznacenie kedy bola ms. mne pise tento kalendar, ze mam dostat MS o 2 dni, ale kedze meriam bazalnu teplotu tak viem, ze este som ani ovulaciu nemala, takze minimalne dalsie 2 tyzdne MS nepride. a zbytocne by som stresovala, ze mi MS podla tohto kalendara meska, ale realne nemeska

elis248
13. feb 2024

@dada767 ja som to mala tiež tak. MS kadejako, tak plodné dni som odhadla (nič som nemerala ani nesledovala) nejako v polovici cyklu. Prvý mesiac cez cca plodné dni sa nezadarilo. Tak sme skúsili druhý mesiac akože skôr pred cca plodnými dňami. Tiež sa nezadarilo. A tretí mesiac som si myslela, že už bude neskoro, ale že fajn, užijeme si. A nakoniec sme sa predsa trafili. Až na 22DC. Pri 2. tehotenstve to bolo tiež, že som si myslela, že už bude neskoro. A tiež to vyšlo až nejako na 22-23 DC. Tak jedine treba skúšať alebo sa vyslovene sledovať a merať. Prvé otehotnenie bolo cca 3 mesiace skúšania a druhé trvalo asi 5 mesiacov lebo to bolo ešte všetko rozhádzané z dojčenia. Ale držím palce😉