Menštruačný kalíšok
Ahojte, neviete kde môže byť problém? Rok som fungovala s ním bez problémov. No a už 3 tie krámy mi začal vypadávať. Už som si objednala a zas problém. Som dosť nešťastná, lebo si neviem prestavit že sa vrátim k vložkam. Som po pôrodoch, mám oslabené panvove dno a kŕčok dost nízko.
Urcite treba vacsi . Mozno aj inu tvrdost. Meluna ma az 4 velkosti (a 3 tvrdosti). Ja som pred skoro 20 rokmi zacinala Melunou S a M. Po 2.porode postupne L a teraz, v 53 rokoch mam XL. V sirke je rozdiel iba par mm (2-3), az sa nezda, ze to robi rozdiel, ale robi. Sirkou je rovnako siroky ako mnohe ine, co maju bezne iba 2 velkosti. Meluna ma aj skratenu dlzku, shorty - pre nizsi krcok.
@simsalabim ja mám L ko teraz. A musím povedať, že ho trochu cítim. Tlačí má dnu. Myslíte, že vacsi mi nebude vypadávať? Už sa mi nechce vrazat peniaze zas do ďalšieho
a neskusala si ho dat hlbsie? ak ho das moc dole tak ho -aspon u mna- citim.. preto ho davam hlbsie
@simsalabim tým, že sa posunie.nizsie, tak začne tlačiť. A mi trci von. Ten starší neviem, teraz som kúpila luna cup.
@syslik81 keď ho zavediem v pohode. Ale, ako náhle sa postavím, spravím pár krokov a je dole
skus meluna ten najmaksi.. ten sa dobre prisposobi.. ja inak uz pouzivam kalisok len pri najsilnejsom krvacani, inak mi ho vobec netreba.. a on sa mi ani inokedy neda zaviest 😀 normalne tiez mi 'vypadava', alebo sa nechce rozvinut, tak si ho nedam a zistim, ze mi ho vtedy ani netreba.. a ked ho treba, tak vtedy ho zavediem bez problemov
Aha. Myslim, ze treba skusit Meluna shorty. Problemom je ten krcok a tym padom menej priestoru. Ak nepretekas, porovnaj v tabulke sirku velkosti Meluna a svojho poharika a podla toho objednaj. A tvrdost by som volila classic.
Ahoj, ak mas vyrazny pokles maternice a krcku, obavam sa, ze Ti bude vypadavat stale, a stale ho budes citit, zial ja takto po 2 porode uz nemozem pouzivat ani tampony
@trgypadl presne tohoto sa bojím. Len rok to bolo v pohode. A zrazu. Čo s tým? Či len operácia?

objednaj vacsi= mas rozne velkosti a znacky ..
... a popritom si nastuduj ako smevnit panvove dno= aj na to existuju cviky a pomocky ...