Menzes po menopauze
Zdravim...chcem vas poprosit o radu...pred 10 mesiacmi som mala poslednu menstruaciu....bola som presvedcena,ze som v menoupauze,ktora hladko prebehla a zrazu som po 10 mesiacoch zacala opat krvacat...(pred 2 mesiacmi som absolvovala preventivku a vsetko bolo v poriadku)....mate niekto podobne skusenosti?
@ada7777777777 rok bez menzesu sa berie ako menopauza
@ada7777777777 nebrala si hormonalnu antikoncepciu?
@ada7777777777 ja som dostala po roku potom ešte raz a teraz zase nič že je to normálne aj 2-3 roky to trvá. Len pozor aby si veľmi nezačala krvácať
@ada7777777777 ahoj, treba ist na kontrolu a urobit sono.
@ada7777777777 ja teda ešte v menopauze nie som , ale mnohé moje spoluvrstovníčky a kamarátky áno , a u viacerých sa vyskytlo to , že 6-8-10 mesiacov nič a potom pol roka pravidelný menzes a zas obdobie ničoho .
@zuzuliennka1 nie...len som brala kvapky na prirodnej baze,ktore mali vyrovnat hladinu hormonov
@viestta noo pocula som o tom,ale je to zvlastne...ocakavala som,ze tam uz ziadna produkcia nie je
@21oktober dakujem....no mam sa na co tesit😀
@janetinka27 bola som pred mesiacom..akoze bolo vsetko ok...
@zdena1990 krvacam o nieco silnejsie...mam aj bolesti,co je zvlastne.....mam aj bolesti v kostiach,ktore sprevadzali predmestruacne obdobie uz asi dva roky....a teraz ich mam uz neustale
@ada7777777777
Je to bežné, aj ja som tak mala. Keď ti skončí krvácanie, choď na kontrolu. Keby si veľmi krvácala, choď hneď.