icon

Menzes privolaný sexom

ddomcca
15. feb 2023

Ahojte, potrebujem sa opýtať, je už všeobecne známe, že sex privoláva menštruáciu keď sa už k nech blíži avšak priateľka má asi menší problém a potrebovala by som sa opýtať na názor alebo či nemá niekto podobný problém.
Poslednou dobou jej počas sexu začne menštruácia, čo je normálne no jej raz počas sexu prišla menštruácia 14 dní po dokončení menštruácie a dnes pri sexe znovu začala, reálne skočila len pred 10 dňami.
Nič iné nie je abnormálne, žiadne výtoky, zápal alebo iné ženské problémy.
Neviete, čo to môže byť?
Ďakujem

amy2807
15. feb 2023

@ddomcca a je to menzes alebo krvacanie ?..

masinka
15. feb 2023

Ze zacina menzes pocas sexu nie je normalne a uz vobec nie takto mimo cyklus. Moze to byt nejaka banalita ako polyp, alebo aj nieco ovela vaznejsie, takze kamoska nech ide k lekarovi a nie vypisovat na kona.

marseillefan
15. feb 2023

pochybujem, že je to menzes... a ak je spúšťačom sex, tak fakt skôr nejaké krvácanie.

luccija
15. feb 2023

@ddomcca nie, buď má ovulacne krvácanie, polyp..

54tinka54
15. feb 2023

@ddomcca to nebude menzes.. takéto krvácanie pri sexe môže byť spôsobené napr polypom.. nech ide na vyšetrenie ku gyn.

eviku777
15. feb 2023

@ddomcca Menzes mimo cyklus- rozhodne nie je ok a rozhodne to nie je menzes! ale nejake krvacanie ktore nieco sposobuje napr zapal

ddomcca
autor
15. feb 2023

@amy2807 no musi zo byt menzes nakolko krvaca normalne ako pri menzese, trva to rovnako dni vzdy a aj ju pobolieva brusko ako pri menzese

ddomcca
autor
15. feb 2023

@masinka krvacanie nadalej pretrvava ako pri menstruacii urcity pocet dni spevadzany bolest podbruska ako pri menzese

monika_mt
15. feb 2023

@ddomcca Nech uz toto krvacanie nazvete akokolvek, urcite to nie je normalna menstruacia, predsa zena nemoze krvacat kazdych 10 dni. Normalny zdravy stav toto nie je, treba to riesit s dr.

dianka3
15. feb 2023

@ddomcca Smer doktor chytro

januska12323
15. feb 2023

@ddomcca nech sa ide vyšetriť, normálne to nie je,max par kvapiek krvi.

eviku777
17. feb 2023

@ddomcca keby som mala mat pri sexe menzes tak ho mam cely mesiac🙂 nie je to normalne treba ist ku gynekologovi

delak
31. dec 2023

@ddomcca Dobrý deň, ako to prosím Vás u dopadlo u kamarátky? Ja mám aktuálne podobný problém.

ddomcca
autor
1. jan 2024

@delak uz sa to nezopakovalo, mala asi len naruseny cyklus

zuzuliennka1
1. jan 2024

@delak obcas sa stane, ze sa sexom menstruacia vyvola o par dni skor, nez si zena mysli, ze pride (namiesto typickeho 28-30-32 dnoveho cyklu ma napr. 26dnovy) ale taketo caste krvacanie normalne nie je.
smer gynekolog