Meškajúca menštruácia a vodnatý výtok po núdzovej antikoncepcii
14. feb 2025
Caute pisem tu zas a znova, 3 dny po sebe sme mali sex bez a v ten 4 den som si dala nudzovu antikoncepciu ( 170hodinu) ms mi meska 15 dni… mavam nepravidelnu ms a niekedy som ju nemala 1 mesiac priznaky nemam ani tt som nerobila niekto nejake rady okrem gynekologa?
@disidb mám radu, tabletka PO je núdzová tabl, nemáš mať náročky nechránený sex TRI DNI a na štvrtý ju užiť. Ja som v šoku, čo dievčatá robíte so svojimi telami. Takže buď si tehotná, alebo ti tabletka rozhádzala cyklus.. 🤷🏻♀️
Ten sex bol nedobrovoľný? Lebo inak nechápem prečo si to spravila. V najlepšom prípade máš rozhádzaný cyklus, v najhoršom si tehotná.
@januska12323 Nebol dobrovolny nebola som si ista takze som si dala tabletku ale stale mavam nepravidelnu ms… takze tak

No tak v prvom rade si urob tehotensky test 🤷🏻♀️ pokial je negativny, tak s najvacsou pravdepodobnostou pojde u ucinok tabletky po, ktora ti narusila cyklus. Standardny postup je navstivit gynekologa, ktory vyluci ine priciny meskajucej menstruacie, a potom kludne cakat, kym pride…