Meškajúci menštruačný cyklus po užití tabletky po
Ahojte potrebujem poradiť
Menzes som mala 12-16.1
19.1 som mala sex ale zlyhala ochrana dala som si tabletku po asi do 24 hodín ( mala som tu do 5 dni )
Asi tri dni nato som začala krvácať ako znova na menzes trvalo to asi 5 dni
Odvtedy menzes nič
Od posledného styku prešiel takmer mesiac a všetky testy sú negatívne
Myslíte že po mesiaci by už niečo na teste vyšlo pozitívne???
@anonym_autor rozhodilo ti to cyklus , úplne bežné pri tých núdzových tabletkách. Ak si odvtedy nemala sex a test je negatívny, tak tehotná nie si. Počkaj ešte do ďalšieho mesiaca a keď nedostaneš menzes ani tak a testy budú negatívne, tak chod na vyvolávačku.
@anonym_f74c33 sex som mala naposledy mesiac dozadu ako som aj písala vyššie a testy stále negatívne neviem či by to už ukázalo ale asi áno po takom čase.
Krvácanie 3 dni po užití tabletky je veľmi časté, ide o hormonálne "withdrawal“ krvácanie, nie druhý menzes. Oneskorenie menštruácie je po tabletke po bežné. Cyklus sa môže posunúť aj o niekoľko týždňov. Niekedy sa objaví len slabšie alebo iné krvácanie. Ak menzes nepríde do 6 týždňov od tabletky, alebo budeš mať bolesti v podbrušku, je vhodné ísť ku gynekológovi, skôr kvôli úprave cyklu než kvôli tehotenstvu.

@anonym_autor rozhodilo ti to cyklus , úplne bežné pri tých núdzových tabletkách. Ak si odvtedy nemala sex a test je negatívny, tak tehotná nie si. Počkaj ešte do ďalšieho mesiaca a keď nedostaneš menzes ani tak a testy budú negatívne, tak chod na vyvolávačku.