icon

Meškanie menštruácie 12 dní

24. okt 2023

Ahojte chcela som sa opýtať či mala z vás takú skúsenosť ako ja takže menzes mi mešká 12 dní tehotná niesom lebo spravila som si test a gynekológ ma objednal až 1.novembra mala to z vás niektora lebo 12 dní je premna dosť

smajliica
24. okt 2023

Nie ale žijem vo Švédsku a tu gynekológ objedná až ak mešká 2 mesiace 😅

autor
24. okt 2023

@smajliica 2.mesiace ?no to je dosť dlho

danina09
24. okt 2023

@smajliica tak to je mega dlho, to neviem veru ktora by dokazala cakat taku dobu popravde 😀 😀 mne to pride az smiesne, ale keby sa ma to bytostne tyka, neviem, ci by som sa smiala veru 😀 no a teraz k veci - nebola si v poslednej dobe nejak v strese alebo tak? ze by to bolo sposobene tymto napriklad?

autor
24. okt 2023

@danina09 no nebola som len ja sa strašne bojím týchto veci lebo ja mam sice 2 deti ale u nás v rodine skoro všetky ženy majú problém s cystou a tak dlho mi nemeskalo a co viem sama z mojich skúsenosti tak určite bi už boli dva čiarky na teste keby ze bi som bola tehotná

smajliica
24. okt 2023

Tak ono zasa ak vieš že nie si tehotná tak vo väčšine prípadov sa nič nedeje a proste jeden cyklus preskočilo 😅 oni tu v nemocniciach vo všeobecnosti neriešia čo vyslovene nepáli 🤷🏻‍♀️ ale k veci, jeden cyklus ti môže vynechať, to je celkom bežné. Pripádne ti môže meškať z choroby, stresu, cestovania, únavy, je toho veľa

martinka13
25. okt 2023

Bežné mi cyklus vynechal 1xza rok. Cely život v podstate.