Meškanie menštruácie
Dievčatá prosím. Poraďte mi. Ja sa už zbláznim. Dnes je 35den cyklu, mávam maximálne 30 dňové. Ja sa snazim chudnúť a hýbať, prežívam aj stres, neprijali mi dieťa do škôlky. Viem že to môže byt tým, ale ja som už tak strašne nafúknutá, zavodnena, aj tých 5 kíl čo som dala krvopotne dole mám už naspät, bolia ma kríze, všetko ako pred menzesom ale ten nikde. Môj doktor ma objedná NAJSKÔR budúci týždeň aj to on povie že musí meškať menzes minimálne dva týždne, lenže ja som z toho nešťastná, je mi naozaj zle nielen fyzicky ale najmä psychicky, som zlá na malú aj na ostatných. Tehotná nie som, nežijem sexuálne. Z dostupných rad som skúšala včera 3krat dnes jedenkrát horúcu sprchu. Včera večer som si dala červené víno - cca pohár, ale ledva ledva som to vypila ja nepijem. Čo mám prosím robiť ako spustiť menzes keď si predstavím že ešte minimálne týždeň do injekcie u gynekológa a potom ďalšie dva čakať či zaberie mám chuť sa seriózne zabiť😭😭😭😭😭😭😭😭 ďakujem moc
Raz som mala vypiť červené víno ale bolo mi to také nepríjemné, že od vtedy abstinujem 😆. Väčšinou pomáha viac piť a nejaká mierna prechádzka, najradšej do kopca, že sa mi aj zvýši pulz trocha. Ale keď mám stres tak to nejde nikdy na čas... Držím palce, aby sa Vám uľavilo 😉 len ešte odporúčam dať si vložku keď pôjdete mimo domu lebo tak ako nechce prísť, tak sa spustí keď to najmenej čakáte
skus troska spomalit. zhlboka sa nadychnut. casto pomahaju aj fakt take obycajne veci ako teple obklady na podbrusko, caj z alchemilky alebo medovky, lahnut si na chvilu s termoforom, pustit si nieco pokojne, len byt. nie preto, aby si spustila menzes, ale aby tvoje telo citilo, ze sa moze uvolnit a ze si v pohode. vsetko je v hlave, pokial nebudes psychicky ok, tak ani tvoj menzes nebude.
Ale no tak🙂 meska ti ms 5 dni a znies zufalo.proste meska, lebo cyklus je velmi zlozity, moze to byt oneskorena alebo ziadna ovulacia.obcas sa to stane.pockaj na ms a nestresuj🙂
Ale no tak🙂 meska ti ms 5 dni a znies zufalo.proste meska, lebo cyklus je velmi zlozity, moze to byt oneskorena alebo ziadna ovulacia.obcas sa to stane.pockaj na ms a nestresuj🙂
@janetinka27 ďakujem si zlata , ja stresujem hlavne pre to , že som naozaj horko ťažko dala 5 kíl dole a teraz mám počuť , že už sú naspäť , mám vlčie hlady také že nezaspin a viem že je to z toho keby došiel menzes všetko mi trochu povolí 😭😭😭😭
Chapem, tie kila lezu na nervy 🤯 bude to zas dobre. Venuj sa teraz trochu sebe, chod na prechadzku, zmrzku, alebo ak sportujes, tak si zabehaj, proste mysli teraz aj na seba.

Mám 31 rokov som zabudla napísať viem že dnes je bežná predčasná menopauza ale ja mám s cyklom problém odjakživa viackrát som bola na vyvolávacej injekcii ale teraz som to mala od pôrodu v podstate bez problémov nebola som od pôrodu na injekcii ( dieťa ma 2,5 roka)