icon

Meškanie menštruácie kvôli ATB?

mimi97
23. nov 2019

Ahojte baby.Chcem od vás radu pred 3 týždňami som bola.chora ako pes na antibiotikách azithromycin sandoz 500mg ,ktoré som brala 6 dní. Mala som síce aj nechranneny styk ale to mávame tak pravidelne a zatiaľ musim poklopat, že vždy som mala menštruáciu cca mac 30 deň cyklu.Posledna menstruacia mi skončila 24 októbra. Dneska mi mešká 5 deň. Žiadne nevoľnosti ani výtok nemám len mám zvacsene a boľavé prsia ktoré ráno a večer sú žilavé.Test som si ešte nerobila lebo to pripisujem stale tym antibiotikam. Mala ste niektorá podobnu skúsenosť?velmi pekne dakujem za info

lauritkatesty
23. nov 2019

urob si test. inak nezistiš ako si na tom. ak bude negativny, tak sa chorobou mohla ovulacia posunut.

simsalabim
23. nov 2019

@mimi97 niektore ATB znizuju antikoncepcny ucinok a mozno pri nich otehotniet. Treba sa este chranit pri ich uzivani. Spravila by som si tehotensky test.

mimi97
autor
23. nov 2019

@mimi97 myslim ,že viac netreba skoro som odpadla // nechcela som tak skoro onedlho 23 ale asi to tak malo byť ❤

simsalabim
23. nov 2019

@mimi97 wow! No teda. Gratulujem. Pre buducnost budes vediet - ATB znamena sex s kondomom.

majamat
23. nov 2019

@mimi97 nekomentovala som, ale tusila som, ze to takto dopadne. gratulujem 🙂

mimi97
autor
23. nov 2019

@majamat velmi pekne dakujem🙂