Mimomenštruačné špinenie
Ahojte. Uz vyse tyzdna spinim cervenou krvou, na vložku to nie je, ale pri každom utretí je na papieri krvavý fliačik. Menzes príde až o niekoľko dní, nikdy predtým sa mi to nestalo. Bola som u lekára, ale zatial mi nevedel povedať nič bližšie, takže stále neuším. Okrem ineho spomenul aj včasné tehotenstvo, ale to sa mi nechce veriť, lebo žiadne príznaky nemám a na sone videl folikul, cize ak by vajicko bolo oplodnene, tak by tam uz predsa nebol, chapem to spravne? Ma s tym niekto skusenost? Vdaka.
@dadka128 Dakujem za odpoved. Stresu mam tolko, ze by som vedela rozdavat.. tento rok mi aj zomrelo dieta, ale stres moj kazdodenny mam uz dlhe roky - napriklad aj pracovny a nezvykla som spinit. Davala som si to taktiez do suvislosti so stitnou zlazou (sa mi zacala ozyvat, hodnoty TSH) a to by teda mohlo byt tiez hormonalne..
Inak mam dobreho doktora, laskaveho. Len som si myslela, ze s nim vyriesim tento problem, ale zatial nic, preto sa pytam tu.

@merajka tak máš nejakú šancu byť tehu musíš vedieť len ty, ... No a krvácanie či špinenie môže prísť aj skôr samozrejme, ale keď dr nevedel zistiť príčinu, u mňa to bolo spôsobené hormónmi, krvácala som slabo aj 2 týždne v kuse tak mi nasadli HAK na úpravu cyklu, síce cyklus upravilo a bol ako hodinky, ale do istej doby 2r som užívala, uz vyse 5 rokov neužívam, pokým nie som v strese čo môže byť aj to problém ak niečo prežívaš, tak mam ms ako hodinky. Ale treba to riešiťz pockaj si na ms, ci bude normálna, ci vôbec pride kolko bude trvať a potom to rieš znovu.