Môže byť krvácanie mimo cyklu spojené s cvičením?
Ahojte, nedávno (myslím, že September) som bola na vyšetrení kvôli krvácaniu mimo cyklu. Pekne sa to upravilo.
Teraz sa mi opäť zopakovalo krvácanie mimo cyklu.
Menštruáciu som naposledy mala:
14.10.-18.10.
16.11.-20.11.
Včera 7.12. som si všimla jemné špinenie a dnes už celý deň mierne krv - jednu vložku som minula za celý deň a pri močení mierne kvapky krvi. Dnes už akoby menštruácia. Menštruáciu by som mala dostať až 17.12. Začala som pred 2 týždňami opäť po dlhšej dobe cvičiť - behanie, fitko, sauna, takže dosť nárazovo pridané aktivity. Napadlo mi či to nie je reakcia na tieto zmeny.
Chcem sa spýtať či máte skúsenosť a ako ste to riešili?
Ďakujem
Stres? Ja teda športujem celý život ale keď som mala takéto výkyvy, vždy to bolo zo psychiky. Mamina mi večne hovorila že to ten šport, ale lekár to úplne zamietol. Že to by som musela ísť do iných extrémov aby to negatívne ovplyvnilo ženský cyklus. Aj dnes keď za ním prídem s nejakým problémom tak ma vyšetrí, povie čo a spýta a ma že kto ma zas se*ie. :D
nikdy som nemala krvácanie zo športu .
Taktiez si myslim, ze je to skor zo stresu alebo z niecoho ineho, zo sportu ked tak viem, ze uplne zeny stratili cyklus, ze jednoducho nemali menstruaciu ale takto ze castejsie krvacanie, tak to si myslim, ze nie

Môže byť kv športu