Môže gynekológ zistiť tehotenské nevoľnosti?
Dobrý deň, ahojte,
chcem sa spýtať, či mi budete vediet niektorá odpovedať, vie pán gynekológ nejako z vyšetrenia na hcg hormón vyšetriť, či ho mám veľa alebo málo ? či by bude bývať zle v tehotenstve ? alebo príp. nejaké vyšetrenie vie vyzistiť, či budem mávať tehotenské nevoľnosti ? Ďakujem pekne za každú odpoveď.
PS mám obavy zo zvracania, preto si prosím odpustite vtipné narážky, Ďakujem,
😒
To sa nedá zistiť, respektíve aby si vedela, akú máš hladinu hcg, by si musela stále chodiť na odber,(co je pravdaže nereálne) keďže hcg sa zvyšuje postupne. A aj keby si vedela presne hodnoty, tak sa nedá vedieť, ako budeš konkrétne ty reagovať na tehotenstvo. Môže ti byt zle a nemusí, to sa jednoducho neda určiť.
neexistuje takyto test - kazda zena to zvlada inak a nemusi mat vysoke hodnoty na to, aby jej bolo zle, takze zial nie
a hlavne predsa teraz HCG v tele nemas, cize co presne ma stanovit? HCG sa zacne produkovat az ked he zena tehotna resp. vajicko sa uhniezdi a tehotenstvo sa vyvija

@lenkasmajlovaa určite toto podľa žiadnych odberov nezistí. Každé tehotenstvo prebieha inak niekomu je zle nonstop niekomu občas a niekto ani nevie ze je tehotny