icon

Môže Gynex ovplyvniť menštruačný cyklus pri PCOS?

7. feb 2025

Ahojte, začala som užívať gynex kvapky (teraz je to 1,5 mesiaca). Môj druhý cyklus mi mešká už vyše týždňa, tehotná nie som, mám konštantné bolesti v krížoch, už akoby to malo prísť, ale stále nič. Neviem či som vôbec urobila dobre, že som ich začala jesť a či to nemôže byť dôvodom na príliš dlhý cyklus. Jedla som ich podľa návodu 21 dní a 7 pauza. Mám pcos, som po vysadení antikoncepcie (od 1.12. mi prišiel cyklus a tabletky už nejem), snažíme sa o druhé, ale podľa testov nemám ani ovuláciu. Mohol mi gynex urobiť šarapatu s cyklom? Prvé dieťa už mám, nebol problém pri počatí ani tehotenstve. Teraz je to čistá katastrofa. Máte skúsenosť, že vám gynex nepomohol, resp skôr uškodil s diagnózou pcos? Ďakujem.

kati301
7. feb 2025

No ja som brala gynex tiež cca 1,5 mesiaca, my sa ale teda nesnažíme o babo, len ja mám strašne dlhe cykly, 45dni plus a dúfala som, že mi pomôže s tou dĺžkou a upravím trosku príznaky, ale teda akurát mi spôsobil nechuť na sex a cyklus rovnako dlhy, takze som ho brat prestala..idem od tohto mesiaca opäť skúšať hormonálnu antiku, že ako bude telo reagovať, aj keď viem že to je “umelé”..