icon

Môže Vitex jahňací spôsobiť meškanie menštruácie?

nikoletka_h
31. jan 2025

Ahojte. Začala som pred dvoma týždňami užívať Agnucaston z lekárne na úpravu mojich hormonálnych problémov(ťažká PMS, hormonálne akné, silná menštruácia) a odvtedy mi neprišla menštruácia. Mešká už týždeň čo je u mňa nezvyčajné. Môže to byť spôsobené užívaním týchto tabletiek ? Tehotná byť nemôžem, podstúpila som sterilizáciu pri poslednom pôrode.
V inom smere si vitex neviem vynachváliť, už po dvoch týždňoch vidím zmeny, tvár sa mi krásne čistí. Žiadne výkyvy nálad, všeobecne sa cítim lepšie.
Ďakujem

13uzivatelka11
1. feb 2025

Áno, aj mne z vitexu meskali, nikdy v živote mi toľko nemeskali a ako som ho dva dni neuzila tak hneď prišla ms.. Odvtedy som to radšej nebrala

nikoletka_h
autor
1. feb 2025

@13uzivatelka11 ďakujem za odpoveď..ja ho ale nechcem vysadiť..lebo sa konečne citim dobre vo svojej koži a plet sa veľmi zlepšila

13uzivatelka11
1. feb 2025

@nikoletka_h chápem, ale je dosť takýchto doplnkov.. Podľa mna keď ti to spôsobilo meškanie ms, nie je to úplne vyhovujúce.. Ale tak možno budúci mesiac to bude lepšie 🤷‍♀️

anonym_e5e210
4. okt 2025

Ja mám opačný problém. Beriem vítex tretí deň a dostala som menzes na 16 deň cyklu🙊. Vždy doteraz presne ako hodinky na 28 deň. Ale mám 45 rokov. Beriem ho na pms.