Môže Vitex jahňací spôsobiť meškanie menštruácie?
Ahojte. Začala som pred dvoma týždňami užívať Agnucaston z lekárne na úpravu mojich hormonálnych problémov(ťažká PMS, hormonálne akné, silná menštruácia) a odvtedy mi neprišla menštruácia. Mešká už týždeň čo je u mňa nezvyčajné. Môže to byť spôsobené užívaním týchto tabletiek ? Tehotná byť nemôžem, podstúpila som sterilizáciu pri poslednom pôrode.
V inom smere si vitex neviem vynachváliť, už po dvoch týždňoch vidím zmeny, tvár sa mi krásne čistí. Žiadne výkyvy nálad, všeobecne sa cítim lepšie.
Ďakujem
@13uzivatelka11 ďakujem za odpoveď..ja ho ale nechcem vysadiť..lebo sa konečne citim dobre vo svojej koži a plet sa veľmi zlepšila
@nikoletka_h chápem, ale je dosť takýchto doplnkov.. Podľa mna keď ti to spôsobilo meškanie ms, nie je to úplne vyhovujúce.. Ale tak možno budúci mesiac to bude lepšie 🤷♀️
Ja mám opačný problém. Beriem vítex tretí deň a dostala som menzes na 16 deň cyklu🙊. Vždy doteraz presne ako hodinky na 28 deň. Ale mám 45 rokov. Beriem ho na pms.

Áno, aj mne z vitexu meskali, nikdy v živote mi toľko nemeskali a ako som ho dva dni neuzila tak hneď prišla ms.. Odvtedy som to radšej nebrala