icon

Môže Wobenzym spôsobiť zapáchajúcu stolicu?

26. sep 2024

Ahojte, v prvom rade sa ospravedlňujem, že zakladám takúto hambatú a mierne nechutnú tému týkajúcu sa stolice po užívaní wobenzymu 🙈 ale aj to je súčasť našich životov, snáď sa tu nájde niekto, kto mi poradí. Ide o to, že som začala užívať Wobenzym a začala mi divne páchnuť stolica, je to smrad po liekoch, plus som minule videla v 💩 úplne celú tabletku, nestrávenú, nespracovanú. Teraz neviem či mám pokračovať v užívaní, či to pre moje trávenie je vhodné. Inak žiadne iné ťažkosti z užívania nemám, ale predtým som bola zvyknutá že po veľkej potrebe po mne absolútne nič nie je cítiť, nebýva po mne smrad, a teraz zrazu takýto výrazný liekovy pach po každej veľkej potrebe, no je mi to divné. Mali ste to tiež niekto takto? Prešlo to časom? Tabletky užívam presne podľa inštrukcií, 2 hod po jedle / 30 min pred jedlom, 3 x 5 tbl. Vopred ďakujem za odpovede.a dúfam že ma tu príliš neukameňujete a nevysmejete 😁

denden77
26. sep 2024

toto si nepamatam.. ale pamatam si, ze som musela zmenit davkovanie, lebo mi z nich bolo strasne zle od zaludka.. davala som si ich castejsie a menej ks naraz 😊

autor
26. sep 2024

@denden77 mne vôbec nie je zle ale skúsim takto upraviť dávkovanie aj ja, a uvidím či sa niečo zmení, ďakujem 🙂

mistymay33
26. sep 2024

Ja momentalne tiez uzivam wobenzym a u mna presne tak isto. Stolica po nom dost intenzivne pachne.

osky
27. sep 2024

Je to tak.
Po wobenzyme to pachne po liekoch...

basulaak
27. sep 2024

Ano tiez som to tak mala ked som chodila pocas uzivania.

autor
27. sep 2024

A normálne ste pokračovali v užívaní ďalej? Dúfam že si tým nezanášam črevá alebo pečeň alebo čo, lebo obsahuje to dosť veľa tých vedľajších látok ktoré pre telo asi nie sú úplne ideálne, teraz mám dilemu.