Môže žena ovulovať hneď po potrate?
Zienky chcela by som len vediet ci moze mat ze hned ovulaciu po potrate? Zatial ma neposlali na cistenie pretoze podla scanu mi povedali ze to odislo samo.
@petra2101 ahoj no pokial budes mat MS musis mat aj ovulaciu takze si myslim ze hej, a nehovoril ti doktor ze mas minimalne tri menstruacne mesiace cakat pokym sa pokusite o dalsie babo? Nam to hovoril lebo ze pokial sa zadari hned prvy mesiac po potrate je pravdepodobnost ze sa potrat zopakuje. Vela stastia
@petra2101 @lily111 Ahojte, ovulácia by mala byť hneď v prvom cykle, ale môže byť posunutá, ja som po kyretazi dostala prvú MS až po 6 týždňoch, čiže ovulácia bola až 28ty deň, aj podľa príznakov. Snažili sme sa hneď, doktor to povolil, ale podarilo sa až v treťom cykle. MA som mala v novembri, teraz som už v 12 tt. Držím palce!
ahoj, ja som po MA v 10 tt..prvu MS po kyrete som mala presne na 28..mne povedala Dr, ze pol roka, druha ze 3 mesiace a potom to zmenila na 1rok. Ale zároven aj to ze nikde nie je napisane keby sa podari skor, ze sa to musi opakovat..ale ani v priapde ak pockame to nie je 100%..ja som cakala 2 cykly a skusame....no uvidime...v kazdom pripade drzim palce nech sa to podari
Ja som pila alchemilkovy caj. Ten dost pomohol.lebo ze aj ppdla sona je vsetko ok

Ahooooj ja dufam ze hej ak teda v tele zeny funguje vsetko ok,ja som par dni po kyretazi a tiez som mala termin v novembri a zajtra idem k mojmu dr. a chcem ist na endokrynologiu ci je v poriadku stitna zlaza