icon

Môže žena ovulovať hneď po potrate?

petra2101
19. apr 2015

Zienky chcela by som len vediet ci moze mat ze hned ovulaciu po potrate? Zatial ma neposlali na cistenie pretoze podla scanu mi povedali ze to odislo samo.

lily111
19. apr 2015

Ahooooj ja dufam ze hej ak teda v tele zeny funguje vsetko ok,ja som par dni po kyretazi a tiez som mala termin v novembri a zajtra idem k mojmu dr. a chcem ist na endokrynologiu ci je v poriadku stitna zlaza

petra2101
autor
19. apr 2015

@lily111 tak to mi je luto aj ja som mala termin na november ☹ ale bohuzial to skoncilo v 10tt. Asi pockam na prvy menzes a potom ideme zas nato 😉

sibalka21
19. apr 2015

@petra2101 ahoj no pokial budes mat MS musis mat aj ovulaciu takze si myslim ze hej, a nehovoril ti doktor ze mas minimalne tri menstruacne mesiace cakat pokym sa pokusite o dalsie babo? Nam to hovoril lebo ze pokial sa zadari hned prvy mesiac po potrate je pravdepodobnost ze sa potrat zopakuje. Vela stastia

lily111
19. apr 2015

@sibalka21 vy ste cakali tie tri mesiace?....ja len dufam ze aj my sa budeme coskoro zas tesit..ale aj bat,to uz asi nepojde bez toho strachu..ale co som citala vela maminiek otehotnelo bez problemov po potrate do tych 6 mesiacov

petra2101
autor
19. apr 2015

@sibalka21 nie nic mi nehovorili...tu v uk to beru inac...ja pockam na prvy menzes a skusame...neviem ci sa nam podari hned na prvykrat ....

sibalka21
19. apr 2015

@petra2101 ved aj my sme v Uk a hovorili na to, no ved je to na vas 🙂
@lily111 hej hej my sme pockali tie tri mesiace a po dalsich troch sa nam podarilo 🙂 nechceli sme sa do toho hrnut lebo sme sa bali aby sa to nezopakovalo nahodou. Tak drzim palce nech vam to vyjde co najskor 🙂

ninan2
20. apr 2015

@petra2101 @lily111 Ahojte, ovulácia by mala byť hneď v prvom cykle, ale môže byť posunutá, ja som po kyretazi dostala prvú MS až po 6 týždňoch, čiže ovulácia bola až 28ty deň, aj podľa príznakov. Snažili sme sa hneď, doktor to povolil, ale podarilo sa až v treťom cykle. MA som mala v novembri, teraz som už v 12 tt. Držím palce!

petra2101
autor
20. apr 2015

@ninan2 aj ja tebe drzim palce...☺

19lucka90
27. apr 2015

ahoj, ja som po MA v 10 tt..prvu MS po kyrete som mala presne na 28..mne povedala Dr, ze pol roka, druha ze 3 mesiace a potom to zmenila na 1rok. Ale zároven aj to ze nikde nie je napisane keby sa podari skor, ze sa to musi opakovat..ale ani v priapde ak pockame to nie je 100%..ja som cakala 2 cykly a skusame....no uvidime...v kazdom pripade drzim palce nech sa to podari

lucinocka
27. apr 2015

@petra2101 my sme cakali 2 cykly a zacali sme snazit..ale Sofi sa aj tak podarila az na 7.cyklus...MS som mala na 28 den od kyretu, cize aj ovulka musela byt

petra2101
autor
27. apr 2015

@19lucka90 ja som v Uk a tu vobec nepovedala ze mame cakat alebo ako 😒 v sobotu boli 2 tyzdne po potrate ale necistili ma tak sme si s muzom dali jedno cislo 🙂 po dlhsiem case....a snazit sa zacneme asi po prvom cykle...uvidime ako to vsetko dopadne 😉

19lucka90
1. máj 2015

@petra2101 drzim ti palce . U mna zatial neuspesne. Uvidime o mesiac

petra2101
autor
1. máj 2015

@19lucka90 no ja som hlavne zvedava kedy pride prva mrcha a mozno uz nepride ktovie 😀 😀
tebe drzim palce nech sa coskoro podari....

19lucka90
2. máj 2015

Ja som pila alchemilkovy caj. Ten dost pomohol.lebo ze aj ppdla sona je vsetko ok