icon

Môžem ísť na gynekologické vyšetrenie s prechladnutím?

21. jan 2025

Ahojte, budúci týždeň mám ísť na prvé vstupné vyšetrenie k novému gynekológovi, no dnes som zistila, že mám asi prechladnuté močové cesty (ťažko sa mi ciká, chodím nonstop na záchod a boli to). Toto vstupné vyšetrenie mám mať v polovici budúceho týždňa, som naň objednaná viac ako mesiac. Moja otázka je či to mám preložiť alebo tam môžem ísť aj tak. Nesúďte ma a neposmievajte sa mi, prvý krát mením gynekológa a neviem čo sa na takom vstupnom vyšetrení robí (papiere a anamnézu som vyplnila so sestričkou pred mesiacom, toto je vraj už vyšetrenie pánom doktorom). Ďakujem.

belllinka
21. jan 2025

Išla by som si o obvodnej pre lieky na močové cesty a dúfala, že sa to do tej gyn, prehliadky upraví. Ak nie, zrušila by som deň predtým termín

denisa_deniska
21. jan 2025

Ak dnes začneš riešiť lieky na močové, tak budúci týždeň budeš v pohode 🙂

nynia
21. jan 2025

Zavolaj do ambulancie poznam gyn. ktori nic neriesia pri vstupnom iba sa opytaju ci su problemy alebo ked mas nejaku diagnozu, antikoncepciu tak vysetria, ked nie ides domov alebo ked nieco nebude jasne z anamnezy atd tak prekonzultuju. Ini robia komplet vysetrenie ake sa zvykne na preventivke.

zuzanapjat
21. jan 2025

kup si urinal, sypany urologicky caj a skoc ku obvodnej po atb na mocove cesty. buduci tyzden budes uz v liecbe 7 dni cca, tak nebudes musiet menit vstupnu prehliadku

dzupi898
21. jan 2025

Najskôr si vyrieš jeden problém a uvidíš, či budeš budúci týždeň ok. Ak nie, tak si preložíš prehliadku na neskôr. Isto nechodiť ku gyn, keď máš chytené močové cesty.

nika23t
21. jan 2025

Ak hneď začneš s liečbou ATB na močové cesty, tak budúci týždeň bez obáv môžeš ísť. Ale určite ešte dnes volaj dr kvôli liečbe, lebo močové cesty a bolesť s tým spojená sa rýchlo stupňuje.

jaskolka
21. jan 2025

Choď za obvodným,keď dostaneš hneď liečbu,tak do budúceho týždňa si v poriadku a kľudne môžeš tak ísť na gynekologiu

kotricka
21. jan 2025

Ja si myslim ze ked teraz zacnes pit urologicky caj a brat urinal+ brusnice tak buduci tyzden by si uz mala byt ok 🙂 A ak nie tak normalne zavolaj den predtym a preobjednaj sa.

dadka1997
21. jan 2025

Do buduceho tyzdna je este daleko, treba ist k obvodnej aj s močom dať vysetriť, ak je tam zapal da asi atb, ak tam zapal nie treba v lekarni kupit manosu s brusnicami, a velmi dobrý je brusnicovy dzus

miriamik77
21. jan 2025

prechladnuta ano, so zapalom mocovych ciest asi tazko.