icon

Môžem mať cystu?

christin1280
13. okt 2021

Ahojte baby mam taky problem ze mam stale nafuknute brucho ako keby podbrusko kazdy den a strasne tazko mi je jak keby mam kamen v bruchu , nemam alergie ani nic bez ohladu na to co zjem alebo ajked nic nezjem stav rovnaky ani plynatost nemam , jem aj probiotika .. ovulaciu som mala prvy krat velmi velmi bolestivu nikdy predtym sa mi to nestalo obcas pobolieva to podbrusko .. ale som po sekcii takmer 6 mesiacov napaldo ma ci to nemoze byt cysta .. ake ste mali priznaky uz som volala doktorke cakam na termin :(

janetinka27
13. okt 2021

@christin1280 tak tu cystu ti potvrdia asi iba na sone. inak to mozu byt vzdy len domnienky. cysty sa zvyknu robit casto a vacsinou do dalsieho cyklu zmiznu. ja som chodila posledny rok na sono ako na klavir a cystu som obcas mala cca 25 mm a na dalsom sone tam uz nebola. potom zas bola a potom zas nie. aj mi to vzdy ukazoval.

christin1280
autor
13. okt 2021

@janetinka27 mali ste aj priznaky ? Mna trapi to zdute brucho stale :/

janetinka27
13. okt 2021

@christin1280 ja som tam chodila kvoli inym problemom (sliznica) a pri tom mi vzdy kontroloval vajecniky atd, takze sa tam sem-tam objavila ta cysta. ale ja mam aj viacere ine zdravotne problemy, takze by som uz nevedela rozlisit, ktore priznaky/bolesti sa spajali priamo s tou cystou. obcas ma bolieval bok, ale to nemuselo byt z cysty, neviem. cysty su caste, zeny o nich ani nevedia.

martinkatinka
13. okt 2021

@christin1280 neurcuj si sama diagnozu. To ze jes probiotika, neznamena, ze nemad nafuknute brucho z traviacich tazkosti.

roztlieskavacka
13. okt 2021

Moze byt ale nemusí. U mna ked bola bolestivá ovu (nikdy predtým som ju tak necítila ze mi to az do krížov prerážalo) tak som cystu mala.

vmartinah
Odpoveď bola odstránená