icon

Môžem mať rakovinu krčka maternice?

maria123a
30. máj 2021

Ahojte, veľmi sa bojím a pýtam sa na váš názor a skúsenosti, asi pred 2 mesiacmi som si našla medzi vaginálnym a analnym otvorom polipy a aj v analnom otvorte zvonka. Pred dvomi týždňami som aj bola u gynekológa, ktory mi na to dal len akúsi masticku ktorá by to mala odstrániť, no vôbec nezaberá a ak vraj teda nezaberie odstrániť. Nič viac mi k tomu nepovedal bojím sa aj práve hpv (na preventívne prehliadky chodím pravidelne, naposledy mínuly rok október) nebolo mi vtedy zistené nič, neviem ci to práve preto neriešil a len takto to odbil a predvčerom som pri močení cítila mierne rezanie, pocit na močenie a vymočenie len malého množstva (typické priznáky pre zápal močového mechúra), v
Moci som v ten deň asi 3 krát nasla na toaletnom papieri aj ruzovkasty moc... Od krvi, kúpila som si? Na to sáčky co sa zarábajú s vodou a dnes už mi vôbec nič nieje... Ja neviem môže to byť aj rakovina??

viestta
Odpoveď bola odstránená
mattkapd
31. máj 2021

@maria123a skôr budeš mat ten zápal močového mechúra.. Chod k doktorovi

lienocka2808
31. máj 2021

@maria123a rakovina krcka maternice sa vyvija niekolko rokov, vzacne niekolko mesiacov. S palenim pri moceni to nema nic. Ak by si mala nejake predrakovinove zmeny, tak by ti to uz v oktobri zistili.