Môžem sa nakaziť pohlavnou chorobou z oblečenia?
Bojím sa nakupovať spodné prádlo v obchodoch kde sa dá aj vyskúšať. Čo keď osoba ktorá si prádlo skúšala mala nejakú pohlavnú chorobu? Ja si teda osobne nohavičky vždy skúšam na moje nohavičky ktoré mám na sebe. Ale už len to že ich chytím do rúk. Dá sa nakaziť aj takouto cestou?
Taký obchod existuje????
Nie nedá aj keby skúšali na holé telo, ty máš oblečenie a po príchode domov operieš.
@stellarstar spomínam že si skúšam na moje. Ale už len to že sa ich chytím. Potom chytím telefón, poškriabem sa na tvári..
Ale prosím ťa a vysvetli mi ako by mal virus prežiť na látke??
A vieš ešte kde môžeš takto chytiť pohlavnú chorobu,v autobuse
no dobre a v hoteli uteraky, plachty 😂😂
sedátko na wc
😂
teraz sa niekto poškrabe po ... a potom sa chytí nákupného vozíka
ak tak sa skušaju maximalne plavky, z prádla si nohavičky neskušaš ,však hádam vieš svoju velkost
Nikdy si spodne pradlo neskusam,a dufam ze ani nikto normalni,to nerobi.Ved svoju velkost musi poznat kazda zena,a je to tam aj napisane.
@jozinzbazin22 svoju veľkosť poznám, ale napríklad z Lindexu nosím nohavičky o 2 čísla menšie lebo moja veľkosť mi je jednoducho veľká.
V živote som si nohavičky nikde neskúšala. Za tie roky sa už celkom poznám a veľkosť trafím.
@sara07 hotel neriešim veď posteľnej obliečky aj uteráky sú po hosťoch menené a kúpeľňa umytá. Okj to s tým nákupným košíkom ma nenapadlo 😀
Autorka otázka ešte raz, čo si myslíš ako by prežil vírus na latke?
Ak si objednate tovar cez internet, da sa vyskusat a vratit. Aj spodne pradlo.
@stellarstar netuším, nevyznám sa
no a čo ked majú šmejd nejaký len čistiaci prostriedok a periny nevyvaraju ale len na 40 prebehnu
také kvasinky to len 60 alebo 90 ideál ako fakt
a taký bazen no tak tam to len plava
Tak si to naštuduj láskavo lebo virus nemá ako prežiť už na vzduchu
Keby ja mam trepnem hiv krvacam a ty mi pomôžeš a máš niekde otvorenú ranku áno vtedy sa vieš nakaziť
ešte by ma reálne zaujímalo konkrétne ktorých pohlavných chorôb sa bojíš ? lebo informácii ako sa prenašaju je na nete viac než dost
Môžeš aj otehotnieť tak si daj pozor. Koho uvedies ako otca?
@sisska96 no neviem ale bezne sa da dolu zvesit z vesiaka spodne pradlo a niektore ho asi skusaju. Este ma nikdy nenapadlo skusat si v obchkde nohavicky. Ved svoju velkost pozna asi kazdy
@markusrasford 😄 toto si ani nemala.pisat. vies kolko bab ktorym teraz meskaju ide kupovat tehotensky test?
@sisska96 no jasne ze existuje. Napriklad aj v Intimissimi.. alebo hocijaky iny obchod, kde mate pradlo.. aj v HM sa daju vyskusat.. pre boha ved kolko roznych znaciek mam, tolko velkosti..
toto dufam, ze si robis srandu... pohlavna choroba je spojenim slov pohlavna- choroba. ano, mozes dostat pohlavnu chorobu, pokial nakazena osoba vyskusa nohavicky a ty si ich obratom vyskusat na holo takisto, urcite ano... pre boha, ale kto dnes skusa nohavicky, a ked uz tak na holo ? to ked prides z obchodu , das dole visacky a oblecies si?
@krasneleto no tak asi skusaju. Ja sa niekedy nestacim divit co vsetko ludia stvaraju
@ibatanecnica ale predsa nie na hole tela 🙂 to naozaj je na pocudovanie, ze si niekto vyskusa gatky v obchode? (Teda tangace by som urcite neskusala, to by mi ani nenapadlo, ale tie velke bridget jones gatky je za mna skusat uplne normalne..)
@ibatanecnica bezne si skusam spodne pradlo, nohavicky na moje vlastne..
@sara07 vies co, vies velkost, ale niekedy to nie je vidno tak uplne jasne, ze Ti strih nebude sediet, mam xy takych nohaviciek, co som skusila doma raz a su zapadnute v supliku a rovno vyhadzujem pri triedeni na handru. Nie ze by som tuzila nejak extra skusat, nechce sa mi to, ale das prachy za gatky a potom ich vysmaris, lebo nesedia, mna toto vie dobre nastvat. Len tak na okraj k tomuto.
V com su plavky ine, napriklad?
@karolinakr_ba mne staci precitat zopar diskusii na MK a verim tomu ze.mnohe zeny to robia.
Ja si spodne pradlo skusam. Samozrejme na svoje spodne pradlo. Aj ked si vezmete jednu velkost v tom istom obchode kazda je ina. Rovnako si skusam aj podprsenky a to na hole telo. Dvakrat som kupila tak ze vsak velkost aku nosim a boli mi na prd. Aky je rozdiel skusit si plavky a nohavicky?

Pohlavnú chorobu tak nedostaneš a neverím že v dnešnej dobe sú ešte obchody kde by sa to dalo vyskúšať. Ved to je viac než nehygienické. A keď aj existuje tak skúšaj na svoje nohavičky