Môžem sa snažiť o tehotenstvo po Doxyhexale?
15. aug 2024
Ahojte dievčatá .. je tu viacero tém na tento liek, pátrala som, študovala .. ale aj tak som odpoveď nenašla. Ide o to že.. s manželom sa snažíme o mimi.. a pri kontrole mi gyn zo steru zistil ureaplazmu… predpísal mám tieto ATB obom na 10 dni… a na kontrolu sa mám objednať Až mesiac po dobratí.. moja otázka znie, ak máte niektora podobnú skúsenosť, či sa môžem začať snažiť hneď po dobrati liekov znovu, alebo počkať až na kontrolu… čo nám vlastne “vezme” pomaly 2 možné cykly.. ku gyn sa nedovolám, je to nemožné. Chystám sa tam osobne, opýtať sa, ale napadlo mi, že sa opytam aj tu vás. Ďakujem 🙂

Poznam to a nas lekar nam kazal cakat, az po kontrole, tak sme cakali. Mne sa z tych liekov este narusila gyn. mikroflora a mala som "nepohodlie", tak som za doxyhexalom musela brat este dalsie lieky, tak odporucam k doxyhexalu brat aj prebiotika.
A teoreticky, mozno tym stratis 2 cykly (teda 1 urcite), ale ak to obaja nepreliecite, tak sa si liecbu budete musiet zopakovat...takze sa to moc neoplati riskovat.