Môžem stále trpieť zápalom močových ciest?
Dobrý večer idem si k vám po radu mam taký problém pred 2 týždňami som mala zápal močových furt a doktora mi predpísala monural s tým že som mala pocit pálenia a svrbenia používala som aj masť canesten prešlo to a o 2 dni som dostala menzes
Menzes mi skončil pred 3 dňami a stále mam špinenie
Vo farbe červeno hnedé
Menštruácia to už neni mala som ju 5 dni
Jeden deň výtok mam druhý nie
Neviete čo to môže byt
Pálenie svrbenie už nemám
Môžem mať stále zápal?
Čítala som že to môže byt aj ovulácia ale aj menzes som mala slabý
@diana_699 atb na virus? A sme doma. Si si akurat odpalila prirodzenu mikrofloru a virus si tie atb ani nevsimol. Antibiotika zabijaju iba bakterie a vobec nie virusy . Bakterie ktore ale aj tvoria prirodzenu mikrofloru. Ty si ziadnu zlu bakteriu nemala a zabila si aj to dobre co ta ma chranit a mas teraz miesto zdravej sliznice vysuseny cintorin
@diana_699 pri užívaní atb treba užívať aj probiotiká, pretože tie zabíjajú aj tie dobré baktérie (ideálne nejaké priamo na tieto ženské veci), takže mykózu ti to kľudne mohlo privodiť.. akurát som nepochopila, tak mala si mykózu alebo zápal moč.ciest (pálenie, svrbenie)? To, že máš stále špinenie by som prikladala asi kombinácií všetkého, vydržať a uvidíš, ak to bude pretrvávať, tak smer lekár, ale nemyslím si..
@denisa_deniska aj zápal aj mykozu lebo som mala zle výsledky mocu
@diana_699 juj, to si vychytala 🙈 každopádne, určite to špinenie by som pripisovala tomu všetkému, zachvíľku to prestane
@denisa_deniska vieš mi niečo odporučiť ? Či iba piť urologicky caj?
@diana_699 teraz na čo myslíš konrétne? Špinenie - nič, neovplyvníš, čakať. Zápal moč. ciest - brokurima uro, mykóza - canesten (ale pri použiť pri najmenšom nekomforte).

@diana_699 pred tými antb som brala antibiotiká na vírus bola som chorá hrdlo sopel
A mam taký pocit že tu mikozu mi privodili tie ant svrbenie pálenia a tak