Možné dôvody krvácania po pohlavnom styku
Zdravím mali sme pred týždňom sex a včera keď sme ho mali tiež som našla po utreti trošku krvi. Menzes by mi mal prísť do 31. Priateľ stále že on si dáva pozor. Môže byť že mi Menzes už nepríde a mám sa obávať? Chcela som si už ísť dať teliesko.
Ahoj ,u mňa krv po styku v období cyklu znamenalo tehotenstvo. Spravila by som si test
Tehotná nebudeš resp tehotenstvo to nebude. Možno ťa riadne podráždil alebo máš ranku na krčku maternice. Radím navštíviť gyn
Prečo jej píšete, že tehotenstvo to byť nemôže? Pri každom nechránenom sexe, môže byť žena tehotná. Neviete, aký dlhý ma cyklus, kedy má ovuláciou..takže, kľudne tehotná môže byť. Veď mala nechránený sex pred týždňom. Kto sa správa nezodpovedne, nech si znasa dôsledky svojho rozhodnutia
@denisa_deniska s tým telieskom. Je jedno ku ktorej gynekológičke pôjdem? Nemusím ísť priamo ku svojej?
Ku tvojej treba ísť. 🙂
Vieš koľko dávam si pozor behá po svete? Ak naozaj nechceš byť tehotná tak to stopni.
Ja som to mala vzdy pred MS
Ja to mávam tak týždeň pred MS kvôli ranke na krčku.
@babushkaem ale už je koniec mesiaca a tento mesiac som nedostala. Je to v poriadku?
@babushkaem ale už je koniec mesiaca a tento mesiac som nedostala. Je to v poriadku?
@anonym_autor ahoj ako si dopadla ?
@anonym_autor ahoj ako si dopadla ?
@mulm Zdravím, nebola som tehotná mala som porušené niečo po pohlavnom styku

🙂 v pondelok volaj gyn, a poriešte to teliesko.
Je nepravdepodobné, že dva dni pred ms otehotnieš, ale nie nemožné..
A ak aj, tak s krvou po sexe to nebude mať nič spoločné.