icon

Možné dôvody krvácania po pohlavnom styku

29. mar 2025

Zdravím mali sme pred týždňom sex a včera keď sme ho mali tiež som našla po utreti trošku krvi. Menzes by mi mal prísť do 31. Priateľ stále že on si dáva pozor. Môže byť že mi Menzes už nepríde a mám sa obávať? Chcela som si už ísť dať teliesko.

denisa_deniska
29. mar 2025

🙂 v pondelok volaj gyn, a poriešte to teliesko.

Je nepravdepodobné, že dva dni pred ms otehotnieš, ale nie nemožné..
A ak aj, tak s krvou po sexe to nebude mať nič spoločné.

mandymoore123
29. mar 2025

Ahoj ,u mňa krv po styku v období cyklu znamenalo tehotenstvo. Spravila by som si test

stellarstar
29. mar 2025

Tehotná nebudeš resp tehotenstvo to nebude. Možno ťa riadne podráždil alebo máš ranku na krčku maternice. Radím navštíviť gyn

hipuska
29. mar 2025

Prečo jej píšete, že tehotenstvo to byť nemôže? Pri každom nechránenom sexe, môže byť žena tehotná. Neviete, aký dlhý ma cyklus, kedy má ovuláciou..takže, kľudne tehotná môže byť. Veď mala nechránený sex pred týždňom. Kto sa správa nezodpovedne, nech si znasa dôsledky svojho rozhodnutia

autor
29. mar 2025

@denisa_deniska s tým telieskom. Je jedno ku ktorej gynekológičke pôjdem? Nemusím ísť priamo ku svojej?

denisa_deniska
29. mar 2025

Ku tvojej treba ísť. 🙂

januska12323
29. mar 2025

Vieš koľko dávam si pozor behá po svete? Ak naozaj nechceš byť tehotná tak to stopni.

babushkaem
29. mar 2025

Ja som to mala vzdy pred MS

m14m
29. mar 2025

Ja to mávam tak týždeň pred MS kvôli ranke na krčku.

autor
31. mar 2025

@babushkaem ale už je koniec mesiaca a tento mesiac som nedostala. Je to v poriadku?

mulm
1. aug 2025
@anonym_autor

@babushkaem ale už je koniec mesiaca a tento mesiac som nedostala. Je to v poriadku?

@anonym_autor ahoj ako si dopadla ?

autor
1. aug 2025
@mulm

@anonym_autor ahoj ako si dopadla ?

@mulm Zdravím, nebola som tehotná mala som porušené niečo po pohlavnom styku